Barbatii poarta doar pantaloni normali homosexualii poarta evadati nu mai fii gay ca te impusc bulangiule
La bărbați nasturii sunt pe partea dreapta.
Talia înaltă la bărbați, arata mai retro, daca îți place, de ce nu
Pantaloni normali? Gen de aia cu turul la genunchi sau taiati/rupti? Nu, mersi, prefer niste evazati intregi si cum trebuie. Si daca nu ai habar care e treaba cu evazatii, mai bine taci frumos din gura. P.S. Ar fi o treaba daca toti la costum ar fi destepti, toti in trening sanatosi, iar toti cu pantaloni "normali" nu ar fi nici unul fatalau pensat.
Da si barbatii poarta pantaloni cu talie inalta, chiar a fost la moda ceva ani in urma purtarea acestor pantaloni?
Daca arata bine? Arata foarte bine daca are pe ce sta nu arata bine pe cei care au burta mare, pe cei care au slanina sa atirne pe linga.
dar pe barbatii tineri mai ales, aia in general au talia mai subtire, au corpul mai bine proportionat, acesti pantaloni stau foarte frumos, iti scoate in evidenta silueta de culturist
Dar pantalonii cu talie inalta nu erau evazati, erau strinsi mai pe picior, nu ca cei care ii poarta acum, de spui cas de homosexuali
Erau facuti foarte frumos, talie inalta, apoi in jos la bazin, aveai spatiu destul, sa te simti lejer, atit in zona bazinului cit si pe picior in jos, doar la glezne erau mai ingustati.
Statau super bine, dar cum zic, fiecare model, merge la un fizic anume. Nu poti imbraca un burtos cu pantaloni de astia gen homo, va arata ca un pacalici
Diferenta dintre pantalonii de barbati si de femei, ar fi ca femeile au luat acesti pantaloni de la barbatii, ele nu aveau intial pantaloni.
Diferente ar fi :
1-Slitul sau partea aia care acopera nastrurii sau fermoarul se afla pe parti diferite la barbati comparativ cu la femei, nu mai stiu exact la barbati, dai deoparte cu mina stinga partea care acopera fermoaru si desfaci cu dreapta, iar la femei invers, ele dau cu dreapta si deaschid cu stinga, asta pentru ca ele erau pe timpuri imbracate de alte femei, iar daca stai cu fata la fermoarul unei femei, tu dai cu stinga deoparte partea care acopera fermoarul si tragi fermoarul cu dreapta de aici vine aceasta diferenta, asa cred.
2-Cum este croita zona bazinului, la barbat exista o camera mai mare, adica volumul pantalonului la bazin este mai mare. pentru ca el are scula, iar scula trebuie sa stea cit mai relax, nu sa fie presata sau mai stiu eu indoita facuta tigare
In rest si la femei si barbati sunt pantaloni evazati, cu talie inalta, cu talie joasa, strinsi pe picior, sau relax, cam asa sta situatia.
DaciaRomania întreabă: