| perceive a întrebat:

Care este parfumul vostru prefefrarat? cam cat costa? ce gen este ( floral, fresh, dulce etc. )?

14 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cool water de la Davidoff. E fresh şi e cam 150 ron 50 ml.

| SweetCandy a răspuns:

Rare pearls e de la AVONbig grin ste freshbig grin si costa 80 leihappy

| Seline a răspuns:

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret, in jur de 2 mil.Merita banii!

| ailin a răspuns:

Ricci ricci de la nina ricci for ever il ador e un parfum de zicista cam 3 mil contine note de bergamota si rubarba, notele florale sunt de la Tuberoza Indiana si Trandafirul Centifolia, iar notele senzuale de baza sunt oferite de Patchuli si Lemnul de Santal. Si bineinteles completate de extraordinarul miros al Reginei Noptii.

si o sa iti las aici si preturile exacte:
Ricci Ricci edp 30 ml 190 lei
Ricci Ricci edp50 ml 275 lei
Ricci Ricci edp100 ml 360 lei

| Dianna_8523 a răspuns:

Dior Addict, cu siguranta cel mai superb parfum. 250 de ron happy

| den a răspuns:

Escada-sexy grafitti... e foarte dulce, costa cam 180 lei parca.

| Elena321 a răspuns:

Yo mi-am luat un parfum hannah montana. Este dulce, are miros de capsuni love strucklove strucklove struck e super. Costa 17 lei. Isi merita banii!winking

| olimpiaherra a răspuns:

Mie imi place gold satin -25 lei cu esente din franta care persista 12 ore citrus-25 lei fresh, kopakabana-25 lei dulce floral, c5-2 dulce, 25 lei guerdon aroma orientala si note lemnoase -35 lei toate acestea sunt de la metropolitan sunt si pe siteul metropolitans.ro aceste produse, eu le folosesc cu drag si imi plac foarte mult! Gata cu parfumurile Avon vreti sa mirosim cu totii la fel?!

| liliana83 a răspuns:

Alien merita de incercat. eu am dat 40 euro. 60ml. are un miros foarte tare si dulce in acelasi timp.

| BlackButterfly a răspuns:

In bloom de la Avon.Costa 100 ron si are 50 de ml...si este apa de parfum.Isi merita banii si mi se pare ca acum primesti gratis la el gel de dus si lotiune de corp tot In bloom; eu cand l-am cumparat am primit un ceas:X:X:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar tu pe care il preferi si cam cat costa? mie imi place fresh.costa 120 euro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casta 20 50
?

| CatalinMG a răspuns:

Pentru baieti: Armani Code (163 RON)
Pentru fete: Cacharel Scarlett (180 RON), practic iti vine sa iti mananci iubita daca se da cu parfumul asta laughing

| deea19 a răspuns:

Pret a porter...
depindee
folosesc si giordani de la avon

si little white dress
si little black dress

acum am pret a porter si chair imi place... si nu e nici scumpbatting eyelashes

miross foarte bine toatee