Care-i secretul pielii catifelate?

Care-i secretul pielii catifelate?

O piele catifelata incepe cu o epilare corecta! Epilarea este o activitate nelipsita pentru orice femeie. Ne dorim o piele cat mai catifelata si sa eliminam parul nedorit printr-o modalitate rapida, eficienta si cat mai comoda. Tocmai de aceea tehnicile de epilare sunt din ce in ce mai diferite. Daca tehnicile stravechi utilizau epilarea cu ata, astazi se utilizeaza de la depilarea cu ceara sau creme depilatoare pana la tehnici mai moderne, cu ajutorul laserului.

Daca doriti o epilare nedureroasa, va recomandam crema depilatoare pentru piele normala, o metoda eficienta, rapida si foarte usor de utilizat de la Farmec, imbogatita cu extactul Aloe Vera care calmeaza iritatiile si hidrateaza pielea.

Daca va confruntati cu o piele sensibila, o solutie ideala este crema depilatoare pentru piele sensibila cu ulei de galbenele si vitamina A, care hraneste, protejeaza si calmeaza, in timp ce extractul de Boswellia Serrata reduce cu cel putin 20% roseata pielii.

O alta metoda binecunoscuta si utilizata de foarte multe femei este epilarea cu ceara. Este mai dureroasa, dar are avantajul de a fi mai eficienta decat crema si de a oferi o piele mai catifelata pentru o perioada mai lunga de timp. Poti incerca perlele de ceara depilatoare cu clorofila de la Farmec sau benzile depilatoare cu ceara pura de albine si cu extract de galbenele pentru hidratare. Pentru epilarea pe fata, este importanta folosirea produselor speciale, precum benzile depilatoare pentru fata cu ceara pura de albine si cu ulei de migdale dulci cu efecte hidratante si calmante.

O atentie deosebita trebuie acordata pieleii imediat dupa epilare, aceasta devenind mai sensibila. Se recomanda utilizarea unor produse care sa reduca senzatia de disconfort si sa calmeze pielea. Foloseste cu incredere balsamul dupa depilare de la Farmec, datorita vitaminei A si a uleiului de sunatoare calmeaza si hidrateaza pielea, sau gelul dupa depilare, care pe langa actiunea calmanta reduce frecventa depilarilor prin inhibarea cresterii parului datorita ingredientului Gymnema Sylvestre .

Voi ce metode de epilare folositi?

Farmec.ro

10 răspunsuri:
| MeridaOcean a răspuns:

Interesant articol, felicitari! Eu folosesc epilarea cu crema(inca nu am inceput cu ceara deorece am 12 ani si mama crede ca imi este mai usor cu crema.Ea imi interzice sa ma epilez cu bicul, imi spune ca iti ingroasa firul si dupa cativa ani se va agrava).O zi buna!

| Roses a răspuns:

Eu am o piele foarte fina si folosesc apa rece de la robinet happy Cand am cosuri imi dau cu crema de galbenele

| gheorny a răspuns:

Uleiul de masline este un adevarat prieten al pielii frumoase, de asemenea este folosit foarte des in tratamentele de infrumusetare. eu il recomand cu mare dragoste

| Leops a răspuns:

Sapunul DAV big grin

| stefycutegirl a răspuns:

Sa te speli regulat pe fata!
Sa nu pui mainile murdare pe fata!
Sa te dai cu crema(obtional)!

| Chanchian_Chanchia_Armin_Andrei_1988 a răspuns:

Ca sa ai o piele fina trebuie sa te dai cu crema sa te speli mereu sa folosesti uleiuri etc...

| Kerli a răspuns:

In primul rand pentru o piele sanatoasa este nevoie de o alimentatie corecta. Esti ceea ce mananci.
Sportul si exfolierea joaca din nou un rol important in sanatatea pielii.
Doar dupa acestea putem vorbi despre creme si alte produce cosmetice.

| positivity a răspuns:

Chiar foarte interesant articolul, şi totodată folositor.
Eu mă epilez cu crema depilatoare pentru piele sensibilă. Dar, poate vara viitoare voi încerca şi ceara, sau benzile de ceară.
După duş, se poate folosi apa rece, din câte ştiu îţi face picioarele frumoase. Şi o cremă de gălbenele îţi asigură catifelarea pielii.
O alimentaţie corectă îţi face pielea să arate minunat, elastică şi luminoasă. Fructele şi legumele în special.
Nu sunt adeptă cremelor, cosmeticelor, sincer nu folosesc deloc. O alimentaţie corectă, şi puţin sport, te fac mai frumoasă.

| VaniLLaDeeJay a răspuns (pentru stefycutegirl):

Un om normal isi atinge fata de peste 1000 de ori pe zi, involuntar.

| BombonicaXD a răspuns:

Am folosit si eu balsamul acela dupa epilare.Chiar mi-a placut.Eu ma epilez cu ceara,iar pe picioare cu lama de la Gillette Venus, cu benzi hidratante, ca e mai usor.Dar ce pot face dupa ce m-am epilat cu lama, ma ustura tare pielea de parca m-ar arde, si imi trece dupa 5-6 ore.De asemenea, daca ma fac repede si neatent imi apar niste bubite roz in primele ore dupa epilare, care imi trec extrem de greu? Ce pot face in ambele situatii? Ceva natural si home-made va rog.

Întrebări similare