Christian Dior Fahrenheit. Asta imi place mie. Costa cam 350 lei dar miroase frumos
Christian Dihor, pute de te-omor. Funny. Nuj breh, ca eu ma spal, bag un aftershave, si cu asta-basta. Am vreo doua parfumuri primite, m-am uitat pe net cand le-am primit, destul de scumpe dealtfel, dar efectiv nu stiu sa iti zic cum se cheama fiindca nu ma intereseaza.
Le am achiziționat azi pe ambele și pe mine tot fahrenheit ma atrage are mirosul acela de benzina+combinațiile de citrice.
Singura chestie e sa ți dai doar 2 jeturi este o legenda fahrenheit am vrut sa vad ce pareri mai aveți și voi?
Pai da-te cu benzina si ulei esential de citrice, si ai rezolvat problema. Nu (prea) glumesc. Uite, ca sa nu zici ca fac misto 100% - https://www.youtube.com/watch?v=l9aLd2fGhcs
E de combinat acolo. Și nu e ceva original mai bine cumpăr de-agata, nu se compara.
Ba da, e ceva original. Faci tu ce vrea muschiul tau, obtii cu adevarat ceva original. Asa cumperi o mizerie la care 80% din pret e reclama si e produsa la scara industriala. A, da, plus ca e testata pe animale, de cele mai multe ori.
Fahrenheit mi se pare cam prea invaziv si greoi, nu-l agreez, l-am avut de doua ori.
Daca preferi clasă, incearca,, Bleu de Chanel". Fahrenheit pe langa el e ca pionul langa rege.
Pace si vremuri mai bune
L am încercat și pe acela nu mi se pare wow fata de fahren numai bine
Alex2126 întreabă: