Sunt de acord cu tine . Trece una pe strada cu acele cizme, prietena mea imi arata. eu ca de obicei daca nu comentez de fata cu persoana ma uit ft urat, ca la o ciudatenie
. Si dupa ce a trecut persoana respectiva eu incep sa comentez " Doamne zici ca avea mileuri nu cizme
, doamne dar chiar in halu asta a ajuns
stiu ca e criza dar nici chiarasa
, si daca e vb destilul vintage cu siguranta lentilele de contact nu mai sunt utile." La care prietena mea rade si imi zice ceva de genu " Vesnica Ione
) ai uitat sa zici ca nu te'ai incalta cu asa ceva, si ca singura utilizare ar fi pentru sters prafu. "
.
Daca nu va plac voua, asta nu inseamna ca trebuie sa aratati o persoana cu degetul cand le poarta! Asta iti suna tie @traficanta! E foarte urat sa barfesti in halul asta...Imi dau seama cam ce persoana esti! Poate unora nu le place stilul tau vestimentar, cum te-ai simti sa vezi ca se uita lumea ca la o ciudatenie?
Inainte imi placeau si mie si mi-am dorit foarte mult... Dar mama a zis ca nu da 90 de lei pe niste ate crosetate.
Acum nu mai vad nimic deosebit la ele
Am si eu pe roz si pe alb. le-am purtat toata vara trecuta:X. Acum sincer nici mie nu-mi mai plac si nici n-o sa le mai port.
Daca nu va plac nu inseamna ca trebuie sa comentati aiurea, fiecare cu stilul lui de a se imbraca, dar normal nu oricine isi permite sa dea 70 de lei pe o pereche de cizme la moda, mai degraba se duce si isi cumpara din second-hand poate acolo gaseste ceva(ca sa fiu si eu rea )ca celelalte
ancaanca întreabă: