Mie mi se pare ca tu esti proasta aici. Aaa. stai, nu mi se pare e chiar adevarat
Eu am folosit o ironie ca sa iti arat cum te exprimi, dar ce sa intelegi
"Statuse"
Razuieste aici ██████████ cu o surubelnita si poti castiga marele premiu... o bataie de la tactu ca ai stricat monitorul si o noapte de cazare pe covorul din fata usiicea mai tare
"Ai grija cum invartzi vorba cum ma vrajesti sunt una dintrefetele de care ti-a zis mata sa te feresti
Daca ochii mei sunt prea tristi, te rog sa nu insisti Nu ma pune sa-ti zambesc, n-am sa reusesc...Si n-am sa pot sa fiu altcineva doar pentru placerea ta"
"Si Daca Dragoste Nu E Parca E Bine, Dorm Linistita Chiar Daca Ma Plimb Cu Masini Straine, Stiu Sa Am Grija De Mine Pe Unde Umblu Si Cu Cine
fundita
Pentru fetele care sunt boboace : "sunt boboaca si imi place sa ma imbrac la 4 ace in liceu baieti frumosi dar pacat ca`s cam fitosi"
e by anonimeea
Cele mai noi "statuse" sunt : "statusuri" este pluralul cuvantului status. Daca ai vrut sa fii cumva ironica dar nu vad de ce, trebuia sa-l pui in ghilimele. bafta la scoala
Prietenii adevarati sunt cei dupa care poti pune punct. nu vigula
Cand ma gandesc
Ca te gandesti
Ca ma gandesc la tine
Gandeste-te ca ma gandesc
Ca te gandesti la mine
1000 sa te iubeasca
100 sa te doreasca
10 sa te vrea
1 sa te ia
Cand viata iti intoarce spatele...trageo de fund)
cam astea le stiu si inca undele dar sunt cam stupide
Intr-o zi va veni vremea sa vii si sa spui esti intr-adevar desteapta si tu vei spune chiar am fost cand ai fost si tu prost
Tanea154 întreabă:
SenSuaLSeDuct1oN întreabă:
ema020889 întreabă:
Tanea154 întreabă:
DaciaRomania întreabă: