Exista niste tubulete cu un gel in ele cu care te ungi pe cap care se gasesc in farmacie.
Parul creste cam un cm pe luna.Ca sa iti creasca mai repede si mai sanatos te dai la radacina cu ulei de ricin timp de macar o saptamana.sau te speli cu ou.succes
Nu stiu cat de repede creste parul pe luna dar ca sa i fai sa creasca mai repede trebuie sa nu il faci cu placa sau orice lar putea arde sa nu te vopsesti
Ba face, eu m-am folosit de ulei de ricin si te asigur ca creste repede se vede vizibil...eu mi-am facut o poza deoarece parul meu este cret si cind ma duc sa ma frezez mil indreapta ca sa vada cum sal scurteze, dar in general imii scurtez capetele o data la o luna si nu ma folosesc de lac sau de spuma etc. si mie in trei luni mi-a crescut de la git pina aproape unde se incheie sutienul incearca
bafta
Cind parul era uscat l-am dat la radacini cu ulei de ricin si l-am tinut 40 min max.
si apoi mi-l spalam cu sampon
dar tu de cit timp il folosesti? si cum il foloseai?
Cu placere...si mai am o intrebare?
acum parul tau cit e de lung? si pina unde vrei sa-l cresti?
Fix in aceiasi situatie ca si tine la mine tot cam asa de lung si tot mi l-am tuns pina la barbie.si acum imi pare rau :* ok...bafta si sa-ti creasca parul mai repede
Buna.Eu am avut parul pana unde se incheie sutientul si apoi m-am tuns pana la barbie, pentru ca am avut o tunsoare jalnuka si nu am avut ce sa fac si acum as vrea sa imi creasca mai repede cam pana in august.Sa fie macar pese umerii. Ce trebuie sa fac? plzz... orce sfat este bun...msk.:*:*:*
Hei, eu folosesc aceste sfaturi!
le poti incerca si tu
te pup
http://www.sfaturilemariei.com/......a-parului/