Am 16 ani si as vrea sa am 10-11 ani
...
pentru ca atunci nu stiam ce inseamna greutatile, dar acum stiu si este foarte greu
16 ani, dar as vrea sa am 18 numai pentru a m-a putea da cu masina pe sosea legal!
Am multi ani in comparatie cu voi, experienta isi spune cuvantul, dar nu vreau sa am nici mai putini.Am copii mai mari ca voi.
Fac 13 ani imediat dar vreau sa am 14 chiar daca stiu ca atunci cand voi fi mare as vrea sa fiu copil sa nu stiu ce inseamna greutatile...
Ei bine eu am 23, ei bine binenteles, ca toti ceilalti as vrea sa fiu mai mic. dar daca nu prea are rost sa fi mai mic sau sa te nasti inca o data daca nu te nasti in locul potrivit nu?! pisica dragalasa... e mai bine sa fi mica, nu-ti dori sa cresti asa repede.>
Eu am 14 ani! Sunt foarte multumita de varsta pe care o am insa uneori mi-as dori sa mai fiu la gradinita, sa nu am nicio grija, sa ma alinte toti! Ce vremuri... oricum sunt multumita pentru ca, pana la urma, orice an adaugat inseamna ceva nou si o gramada de lucruri pe care le invatam; daca ne-am intoarce in timp, ce am invata? poate doar nu am mai face greselile pe care le-am facut, dar si ele isi au rostul lor! Toate ne duc undeva!
P.S.Fiti multumiti de varsta pe care o aveti! O sa puteti sa si conduceti si sa faceti multe alte lucruri, dar deocamdata profitati de cele pe care aveti ocazia sa le faceti acum si care mai tarziu vor fi poate imposibile!(din cauza varstei)
Ultima data cand am verificat aveam 17 dar as dori sa raman mereu la varsta asta intre 16-18 ani...