Am 16 ani si as vrea sa am 10-11 ani
...
pentru ca atunci nu stiam ce inseamna greutatile, dar acum stiu si este foarte greu
Am 20 de ani. As vrea sa am 16 ani avand cunostiintele si felul de a fi de acum. Din pacate am ratat cateva lucruri. Dar nu poti da timpul inapoi. Viata merge inainte.
16 si am doua variante
-2 ani, sa-mi retraiesc copilaria
-20 ani, sa fiu major
60 de ani sa fiu la pensie si sa enervez lumea prefacandu ma surda glumesc(pe jumate) am 12 as vrea 22 sa termin a naibii facultate
Am 12 dar as vrea sa am mai mult pentru ca as putea sa-mi cupar o groaza de haine dragute, sa-mi fac carduri si sa platesc lucruri pe net... dar mai mereu ma gandesc ca e bine sa ai varsta asta pentru ca atunci cand o sa cresti mai mare o sa fie de nu stiu cate ori mai fain:-))
Am 26 ani si sunt multumita cu varsta mea.Nu vreau sa am nici mai mult, nici mai putin.Pana acum am avut o copilarie minunata, o adolescenta si cu bune si cu rele, un "inceput" de maturitate destul de ok iar in continuare o sa vedem ce va urma.Parca totusi as da timpul inapoi cu vreo 5 ani sa mai repar niste greseli dar mai bine ...nu.Din fericire nu e prea tarziu sa le repar si acum.Mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Hai ca iar am inceput sa filosofez . Concluzia e: am 26 si as vrea sa am...tot 26
Am 22 de ani.Nu mi-as dori sa am nici mai mult nici mai putin decat varsta pe care o am acum.
14 ani si as fi vrut sa nu ma fi nascut in tara asta , bine bine - sa nu fiu asa tragic, varsta dorita : 1 an
11 ani si nu imi doresc sa am alta varsta deoarece mi se pare ca este potrivita cea de 11 ani pentru clasa a 5 a.Totusi mi-as dori sa fiu de 1-2 ani ca sa dorm cat vreau, sa nu am teme de facut...
Am aproape 14 ani...si as fi vrut sa nu ma fi nascut pentru ca viata ne ingreuneaza multe problema. si uneori nu sti cum sa mai scapi de ele
kalakkas întreabă: