anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Caut un sampon foarte bun pentru par gras. Am incercat si sampoane medicinale (din farmacii) si cele din saloanele de coafor insa fara rezultat notabil (parul se ingrasa in maxim 1-2 zile). Vreo sugestie?

Răspuns Câştigător
| dana_1567 a răspuns:

Ai incercat samponul Divalent (Kerastase, L’Oreal Professionnel) special creat pentru radacini grase?
Un sfat: nu te spala pe cap cu apa foarte calda si nici nu abuza de produsele pentru hairstyling si balsam pentru par. Clateste-ti intotdeauna parul foarte bine de resturile de sampon sau balsam.
Mai mult, n-ar strica nici un consult dermatologic. Poate cauza este medicala si tratabila in alt mod.

32 răspunsuri:
| Toffem a răspuns:

Aceiasi problema o aveam si eu.Am fost odata la coafor si cei de acolo au folosit samponul Kerastase pentru a-mi spala parul.Mi-ai dat acasa niste monstre si am observat ca mi-au facut bine, am cautat si mi-am cumparat KERASTASE cel PORTOCALIU spunand ca am parul gras acesta mi-a fost recomandat si este foarte bun

| tina1 a răspuns:

Va recomand samponul Onescalp de la Nanogen. Eu il folosesc si sunt foarte multumita. Va las id-ul meu pentru mai multe detalii: oana_eu2009

| vladgidea a răspuns:

Eu folosesc orice sampon, dar ma spal de doua ori. MA spal, masez bine scalpul, clatesc si ma mai spal odata... Sampon de obicei e Clear