Buna. eu am folosit skinoren, dar acum vreo 7 ani, iar cu crema de galbene ma dadeam doar pe pete, adica dupa ce imi trecea cosul.
Deci. Dimineata ma spalam pe fata si foloseam un sapun cu sulf, si apoi aplicam o crema hidratanta ( nu pot sa stau fara creme), iar seara din nou ma spalam pe fata cu sapun, si dupa ce mi se usca fata, aplicam skinoren dar doar pe cos, nu pe toata fata, deorece usuca tenul, si apoi aplicam o crema hidratanta pe unde nu era skinorenul. Dupa ce imi trecea cosul, si ramanea petele, atunci foloseam si crema de galbenele, dar doar seara, dupa ce ma spalam pe fata cu sapun, si doar pe pete.
skinoren si zynerit e cam la fel ca produs.
Buna seara, este suficient sa dai cu Zinerit pentru cosuri.In privinta petelor, iti recomand sa mergi la un medic dermatolog.
O seara buna!
Pentru pete poti folosi eryfluid
si eu am facut tratament cu zinerit si eryfluid mi-a fost recomandat pentru pete
Mereu o sa apara cate un cos, mai ales la menstruatie, de aceea preventiv e bine sa ai o crema/solutie impotriva cosurilor, sau sa te speli dimineata sau seara cu un sapun antiacneic.
Din pacate nu am timp sa merg la dermatolog, plus ca parintii imi sunt plecati pe o luna-doua. Da, m-as duce insa cu mama sau c-un cunoscut, pentru ca trebuie sa te adresezi la cineva corect, sa ai o stare de bine in suflet si desigur finante. cit sa mai vorbesc de timp...
Gelul de curatat e cam la fel ca solutia tonica, sau folosestele in zile diferite, deci, renunta la una. Nu e ok sa folosesti cam aceleasi produse in acelasi timp.
Stiu ca petele dispar mai greu, eu am facut un peeling facial, ca nu mai dispareau.
Eu am facut tratament impotriva acneei, si mi-a disparut, dar la menstruatie in mai apar 2-3 cosuri, si atunci cand imi apar eu folosesc lotiune de la acnee out dar doar pe acele cosuri ( cu un betisor de ureche ung fiecare cos) si a doua zi nu ma este cosul.
Sa nu uiti ca trebuie sa te speli si dimineata si seara pe fata ( iar daca faci asta, dimineata poti sa te speli cu gelul si seara doar cu apa curata, apoi aplici solutia tonica)
Mario1996 întreabă: