| nastita a întrebat:

Ce ar trebui sa poarte o fata in poseta!

8 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Chei, telefon, oglinda, ruj/luciu/balsam, pieptan, portofel - bani, acte( buletin, etc), pix, servetele, elastic de prins parul, eu am mereu guma de mestecat, vara- ochelari de soare, un ob ( sau absorbant), daca vrei si produse de make up - niciodata nu stii cand ti se strica machiajul - un rimel si un creion de ochi si cam atat cred... thinking

| cretzufinish a răspuns:

Se zice ca trebuie sa avem cat mai putine, pana la proba contrarie. Poseta: un ocean de secrete laughing
Eu am asa: chei, telefoane mobile, agende, pixuri, servetele, oglinda, cate un produs de make-up, cleme, pasta corectoare, memory-stick, hands, tampoane, gume de mestecat, diverse medicamente, portofele, gel dezinfectant pentru maini, diverse medicamente+ contracte/pliante (pentru jobul de agent rds).
A se observa pluralul anumitor elemente rolling on the floor

| shadovv a răspuns:

Un vibrator?!?!?! sau doua...

| multimoak a răspuns:

Make up, tampoane, ob-uri, servetele umede si uscate, oglinda, un pieptan, un lac de unghii transparent in caz ca se duce firul de la dresuri, cartea care o citesti in acel moment, un pix si-o agenda, telefonul sau telefoanele ( dupa caz), cheile si cam ce crede de cuviinta ca mai are nevoie.
Daca este mamica de bebelus nu vor lipsi pampersii si jucariile copilasului din posetawinking

| <3dark-shadows<3 a răspuns:

Cateva cosmetice in caz ca se strica machiajul, o oglinjoara mica, bani si telefon + cheia de la masina daca are laughing

| anducu a răspuns:

Pai de[inde si varsta. Dar nu trebuie sa iti lipseasca buletinul, telefonul, un ruj, oglinda, rimel, fard[make-upuri], cheile, servetele.acum ce mai vrei si tuwinking

| karellen a răspuns:

Telefon, chei (evident), cosmeticale, pastile de cap si nu numai, prezervative, agenda

| Fallen1Angel a răspuns:

Un pistol glock 17 semiautomat de 9mm, siguranta mai presus de oricelaughing Peace!

Întrebări similare