| pynnk a întrebat:

Ce as putea manca pe caldurile astea? dar sa nu ma ingras

Răspuns Câştigător
| LovelyPuppyEyes a răspuns:

In primul rand nu manca paine alba. Vara poti manca salata, si paine neagra prajita cu branza. Pe caldurile acestea trebuie sa consumi multe lactate, eu iti sugerez iaurtul zuzu cu 0, 3% grasime happy. Daca vrei sa scapi de cateva kg poti tine o cura de pepene: o saptamana intraga mananci doar pepene si bei multa apa plata. Vei slabi in jur de 3 kg, si daca faci si sport, poti slabi chiar si 5 kg! big grin. Daca poftesti la o shaorma,si nu vrei sa te ingrasi, urmeaza sfatul meu: intr-o lipie mica pui salata verde, bucati de branza feta si rosii cherry. Este delicios, si nu ingrasa deloc! Nu uita, sa nu mananci dupa ora 6, cel tarziu 7! big grin sper ca ti-am fost de folos :*

Răspuns utilizator avertizat
| LovelyPuppyEyes a răspuns (pentru GabriellaNitu):

Eu am tinut aceasta cura de pepene si mi-a prins foarte bine, am slabit si acum ma simt bine in corpul meu. I-am dat in primul rand aceasta dieta, daca vrea sa slabeasca rapid.

| LovelyPuppyEyes a răspuns (pentru GabriellaNitu):

Eu cantaream destul de mult si am fost la nutritionist si mi-a zis de aceasta 'cura' de pepene. Daca nu ma crezi asta e. Mersi ca mi-ai atras atentia, ai dreptate. happy

12 răspunsuri:
| OanaVlad a răspuns:

Ice creeeeeam! big grin

| Dumnezău a răspuns:

Bere.Bine,si salate, insa astea doar ca bonus.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intrebi si cu ce te-ai putea spala pe dinti?

| panther2007 a răspuns:

Nu stiam ca berea se manancalaughing
Ce poti manca tu pe caldura?
Pai trebuie sa ai un regim bazat pe salate
insa pe langa salate poti consuma un iaurt dimineata
Poti sa mananci seara un cartof natur sau piure asortat cu peste fript sau copt
Cam asta este dieta pentru vara
exclus grasimii si paine
asta ca sa nu te ingrasitongue

| eduardpuiu93 a răspuns:

Salata orientala, adica asta inseamna salata de rosii, castraveti, ardei, cartofi fierti, masline si branza. Dupa ce le-ai amestecat pe toate astea, le pui intr-un bol si apoi il bagi in frigider pentru o jumatate de ora. Dupa aceasta poti savura salata orientala rece, mai ales pe caldurile astea.

| gaxy a răspuns:

Important este sa mininci multe fructe si legume nu prea consuma carnea grasimile si desigur bea cit mai multa apa...