Eu zic ca aspectul fizic este important, dar nu atat de important cat sa-l faci un scop in viata ta. Si eu am defecte si lumea ma comenteaza. Toata lumea are defecte pentru ca nu exista oameni perfecti decat prin ochii persoanei iubite. Nu trebuie sa-ti pese de parerile lor de rahat, chiar daca ei continua sa le spuna. Nu asculta niste frustrati suparati pe viata lor si pe defectele lor. Si ce daca se stramba si fac gesturi de prost gust, ei vor arata cat de prosti sunt in fata persoanelor mature si pe ei ii va pedepsi Dumnezeu. In ziua de astazi, da, conteaza aspectul in mai multe domenii, dar nu lasa asta sa-ti stea in cale. Priveste in jur cat de departe au ajuns unii oameni care au defecte. Daca ei au reusit, si tu poti.
Poti rezolva doar din machiaj, eventual din coafura, iti faci niste colturi care sa acopere.
Exista, cum sa nu. Ia-ti un job, fa voluntariat, fa caritate, ingrijeste un animal parasit, nu mai consuma aiurea literele si timpul cu complexele tale estetice, crezi ca-i pasa cuiva?
Realizezi ca doar asta publici, ba ai bot de rata, acu ai barba lui Frankenstein, chiar nu ai nici un obiectiv serios in viata ta?
Mamma mia
Dacă ți s-ar face bully din orice (mie mi se face și când sunt machiata ca am față de cal) ai pune și tu întrebări pe TPU. Eu m-am saturat și la postliceala sa patesc ce am patit 12 ani de zile. Ca mi se văd venele prin față, am dita mai cearcănele și cu toate tratamentele nu au ce sa îmi facă ca am fost la dermatolog. Eu m-am saturat sa stau flegmata de toată lumea și sa aud "iiiiiiieahhh" "huuuoo moartea" știi?
DaciaRomania întreabă: