Pai : mancare , briceagu/lama , omidutza, caietul cu notitze, telefonul , un paianjen de cauciuc , MP3 player o|^_^|o \m/, shapca cu tokio hotel si castile de la tel ... km atata
Buna!
pai carti,caiete,penarul,agenda
telefonul
portfard cu gloss,rimel,pudra.
servetele, tampoan, portofelul.
hmm.ce mai e pe acolo
daca mai imi aduc aminte revin
Penarul ... cheile de acasă,o agendă,telefonul,portofelul,un elastic de păr sau o clamă,Ipod-ul şi desigur şi căştile, şerveţele uscate şi umede, suc sau apă şi de mâncare.
Un caiet cu Tokio hotel; un gloss, un rimel, bratari si lanturi ( cat mai multe ), mp3-ul, telefonul si castile lui, o oglinda si o perie
Căștile.
Nu mai sunt așa nesăbuit să îmi las banii sau telefonul sau MP3-ul în geantă, dupa ce mi s-a furat telefonul. Vă sfătuiesc să vă țineți lucrurile de valoare în buzunare, nu în ghiozdan.
Eu am : telefonul pe care umblu pe net in ora de germana si romana, mp3`ul si castile la care ascult in toate orele,mancare,dlciuri,betse de mancat ,lipgloss sau ruj ,Chei,Penar,sticla cu suc , caietul meu pretios cu schitze :X , 2 Poze cu Big Bang ♥,Carnetul de note,ecusonul de la scoala ,Husa de la telefon pe care nu o folosesc prea des,carti,Ochelari de soare(vara),alte carti ,dorasul cu proiecte pentru germana. si cam atat. P.S:Nu va miratsi, am un ghiozdan mare, si imi place sa-l umplu Bye-bye ~♥
Pai luciu de buze, rimel, cateva carti si caiete, telefon, casti, niste bani, ceva pixuri si creioane. (eu am geanta n rucsac)
Andhres întreabă:
Georgian1992 întreabă: