| andreeaoana99 a întrebat:

Ce culoare de fard de pleope credeti ca mi s'ar potrivi daca am un ten deschis, am parul blod cenusiu, mediu si drept, cu preton, ochii caprui si nasul carn?
Nu va dati cu pararea daca nu va pricepeti ca sa ma induceti in eroare, raspundeti doar daca aveti experienta si daca va pricepeti, dau fuuuuundaaaa!

Răspuns Câştigător
| n1cknam3 a răspuns:

Mov cu smoky, maro (daca nu ai si pistrui sau ten acneic, roz pal mat cu, contur maro inchis sau mov, daca ai tenul mat si palid iti sta bine in principiu cam cu orice noanta care e mata, verde inchis, albastru foarte inchis, ti'ar sta foarte bine cu un roz de acela cu tente portocalii gen piersica aplicat mai portocaliu la baza si mai pal in exterior, in partea de langa spranceana, ca ruj ceva coral (da contrast fain) roz pal gel, capuccino, ruj de buze nivea ....asta daca vrei un machiaj decenthee hee

8 răspunsuri:
| andreeaoana99 explică:

P.S. eu sunt cea din imagine, dar nu mi se vede fata.

| tp a răspuns:

Uite un site care cred ca o sa te ajute este de beauty cu foarte multe tutoriale si sfaturi http://www.andazelenca.com/

| zuzualina a răspuns:

Incearca nuantele pamantii inchise, verde, far nu f deschis, roz, albastru, in general nuantele medii si inchise, dar nu f inchise

| andreeaoana99 explică:

Aaaaa, daca doriti sa ma vedeti, intrati pe profilul meu si apoi pe pagina mea de facebook.

Răspuns utilizator avertizat
| faramatania a răspuns:

Şi 'pretonul' este drept, până la sprâncene, sau puţin oblic(e foarte important)? Ca să ne dăm cu "părarea", că poate totuşi ne pricepem.

| andreeaoana99 explică (pentru faramatania):

Mdaaa, scuze pentru greseala cu 'pretonul'. este oblic, eu ii fac carare de obicei pe mijloc si e mai lung de sprancene.

| faramatania a răspuns:

Deci ochii nu prea se văd. Păcat. Poţi folosi totuşi, tente de gri,dela cele mai închise,pâna la foarte deschise,estompate de roz(culoarea mai închisă, aplicată la baza ochiului, şi imediat pe pleoapă, astfel ochii vor părea mai profunzi, mai misterioşi)...şi fără rimel.