Este moda pitzipoancelor de Romania care numa fite si aere au in cap dar exista si excepti
Papion la gat? N-am vazut nicio fata purtand asa ceva nu e nicio moda, fiecare se imbraca cum vrea mie una nu-mi lac blugii evazati de aceea ii port pe cei stramti iar tenisi sunt niste incaltari comode si super cool dupa parerea mea
Tu nu esti obligata sa te imbraci ca in armata traim intr-o societate libera, trecutul nu mai exista si acum faci ce vrei chiar si in pasarea goala poti merge pe strada, doar mai prinzi cupluri care o fac noaptea pe banca sau la colt.
1.pantalonii super mulati sunt purtati de pitipoance si fitoase care doresc sa-si faca vizibil "ce au din abundenta"sau "ce n-au deloc".
2. tenisii au devenit o incaltaminte purtate de fete si baieti mai de toata varstele.Si eu una port, dar numai lungi sau cel putinpe glezna.
3.tricoul roz este iar o fita dupa parerea mea purtat extrem de frecvent de domnisoarele sau domnisorii de genu "fata esti br0koLi l@ cap fata? Na hai sa te tzuc sa iti treaca fa! "...in toata garderoba mea am un singur tricour roz-visiniu care l-am purtat de 3 ori in viata
4.vestele scurte sunt incercarile josnice de a imita pe selena gomez, shake it up sau alte fenomene disney.
5.papion la gat...le arde de maritat?poate au niste orientari mai speciale daca ma intelegi...
6. ochelari cu rame colorate. fenomenul avril lavigne loveste din nou.Pacat ca nu toti putem canta "what the hell?" sau sa aratam ca un emo(nu ca as avea ceva cu aceste persoane)
In concluzie acesta este un amalgam sau, mai pe limbajul meu, o corcitura ce doreste sa iasa in evidenta mult prea mult si nu stie cum.Recunosc ca si eu am un stil al meu de a ma purta/imbraca,dar nu cred ca m-as sugruma cu papioane sau mi-as baga limba de la panton in pantaloni pentru a putea intra in ei(nu este cazul meu, este cazul multor fenomene)
P.S:acei pantaloni de care vorbesti tu nu sunt blugi neaparat, mai degraba egari sau colanti cu model de blug.Pt mai multe detalii poti intreba fanele.