anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce imi recomandati pentru o viata sanatoasa? Ce fel de sport sa fac sau ce sa mananc si de cate ori pe zi?

7 răspunsuri:
| Laura1296 a răspuns:

Salut, la mancare nu ma pricep, dar ca sport iti recomand inotul, e unul dintre cele mai complexe!

| mgtow a răspuns:

Mergi cu bicicleta 4 ore pe zi si mananca ce iti pune dansa in farfurie.

| Devilady a răspuns:

Pentru o viata sanatoasa este bine sa faci orice fel de sport:alergare, saritul corzii, aerobic, ridicari...in ceea ce priveste alimentatia, este bine sa consumi 5 mese pe zi.3 mese principale si 2 gustari.totalul acumulat intr-o zi nu trebuie sa depaseasca 1.500 de kalorii.de preferat ar trebui sa consumi cat mai multe fructe si legume, lactate iar din cand in cand oua, carne si fainoase.ah, si fara prajeli sau prajituri si cat mai putina mancare gatita.mai mult salate, sucuri naturale din fructe, legume la abur... sper ca te-am ajutat

| HappyEyes a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa faci un sport anume, cate 30 de min de miscare pe zi e de ajuns. Pai normal ar trebui sa mananci de 5 ori pe zi: 3 mese si 2 gustari

| Masulica a răspuns (pentru HappyEyes):

Ar fi bine sa practici dansurile:moderne, sportive, street-dance...etc.
Tu pe zi trebuie sa consumi 2600kcal, depinde ce virsta ai, daca ai trecut deja in adolescenta atunci da 2600kcal.Pe zi trebuie sa ai 3 mese principale si 2 secundare, niste gustarele(biscuiti, ciocolate, dar putine 3-5) adica intre dejun si prinz si intre prinz si cina.Sa nu uiti ca masa principala este dejunul sa te starui sa mininci mai mult, iar seara putin, putin.
Cum se zicebig grinimineata maninc eu, la prinz dau la prieteni si searala dusmani...
SUCCES!

| AndreeaAndraa0704 a răspuns:

In primul rand, cu sportul este bine sa alergi cam in jur de 25-30 min pe zi, fitness, uite un site:blob:http%3A//www.youtube.com/b56fcc96-44df-4180-99e5-0165a9d2aa1a
Iar la mancare e bine sa mananci fructe si legume in fiecare zi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Alergatul,abdomene,inot.