Depinde de la caz la caz... unele apreciaza aspectul fizic, altele inteligenta, umorul, altele marimea...contului, a masinii, a casei...
Cred ca asta e intrebarea unde am vazut cei mai multi experti pe paragraf la patrat
Depinde... De exemplu am avut o iubita care a vrut doar banii si apoi s-a dus cu cel mai bun preten al meu dar la fel a procedat...
Ce le place fetelor la baieti?
- aspectul fizic
- avere
- sa fie util la treburile casei
Ce le place baietilor la fete?
- aspectul fizic
- sa fie fidele
- sa fie menajera casei
Ciudat sau nu, cam asta e realitatea, deoarece exemplele sunt cazuri concrete si plus de asta minoritatea se supune majoritatii (chiar daca unii nu se regasesc in enumerarile de mai sus).
Nu am vazut sau cel putin nu am intalnit, persoane care sa placa omul pentru ce are in "interior" decat ce se vede pe exterior.
Oamenii sunt egali in drepturi, dar diferiti unul fata de altul sau unici, dupa cum preferati.
Vorba bunicii: "Orice lucru pe care-l faci in viata, are un avantaj si un dezavantaj." si avea perfecta dreptate...
Si in incheiere as cita pe Jerome Klapka: "Fetele pe care le vrei nu le poti avea, iar cele pe care le poti avea nu le vrei."
Restul nu-si mai are sens...
Depinde de la caz la caz... unele apreciaza aspectul fizic, altele inteligenta, umorul, altele marime.contului, a masinii, a casei...
In primul rand trebuie sa existe o scanteie, nu neaparat de la prima vedere dar sa o faci sa te observe.In privinta a ce le place pai, mie imi place cand un baiat ma alinta(ex: printeso, poate suna artificial dar nu stiti ce fior ii da unei fete cand i se spune asa de catre un baiat de care-i place), imi place sa simt siguranta cand sunt cu el, imi place sa fie relaxat, imi place sa pot vorbi cu el(nu trebuie sa flirteze non-stop), imi place sa ma ia in brate, imi place sa aiba o atitudine de du-te-vino(ma frustreaza pe moment dar cand da un semn de viata simt fluturasi in stomac), imi place cand imi da o scanteie de dragoste sa ma pot agata de ea cand il vad indiferent.
Mah parerea mea este urmatoarea:"unele fete sunt materialiste adica:te plac doar daca ai bani/masina daca nu ai te baga in ****. fetele de calitate sa uita dupa baietii care se comporta frumos ca ele, inteligenti, care le acorda atentie, s. a P. S nu e valabila pentru timizi.prapaditi hai pa!
Utilizatoare123 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: