Depinde de la caz la caz... unele apreciaza aspectul fizic, altele inteligenta, umorul, altele marimea...contului, a masinii, a casei...
Sunt un baiat si vreau sa va spun un lucru fetelor le place in ziua de azi umorul in special la baieti credeti-ma sunt din lugoj si sunt foarte amujant si sa stiti cfa am succes la fete
Pff
uite, eu nu sunt de acord cu fetele materialiste, fitoase, pitipoance, curve.etc
sunt fata si eu, la un baiat pun in primul rand accent pe aspectul fizic, felul in care se imbraca. apoi personalitatea.numi plac deloc manelistii, cocalarii.in general hip-hop-erii si rapp-erii sunt-->~p=:X:X
Asta ma intreb si eu...ce le plac femeilor? ca multe spun ca le plac barbati puternici si sa se simta protejate. Altele spun la un barbat imi place sa fie ingrijit sa aiba simtul umorului etc, dar in realitate femeile vor f multe si de cele mai multe ori cat ai fi de iubitor cu simtul umorului si atent cu ele, pe femei e greu sa le multumesti
Pentru mine un baiat trebuie sa fie aratos atent destept romantic unele fete nu gandesc ca mine dar depinde3 de person alitatea fetelor
Pff.Pai trebuie sa stie sa trateze o fata , sa fie amabil :d, sensibil ,nu trebuie sa fie Fat-Frumos , pur si simplu dragut , nu trebuie sa aiba media 10 x_x , dar nici repetent! Pff.sa fie cat de cat slabut :d Sa ma asculte cand ii vorbesc, sa ma inteleaga.ETC. :p
Sa fie iubitor, protectiv, ochii, aspectul fizic (daca are corp lucrat) si sa gândească matur sa țină o relație serioasă