Daca vrei sa te duci la Next Top Model, bravo tie nu toate fetele au curajul sa se duca acolo! Pai ai putea sa nu mai mananci seara mult ( lucru pe care poate il sti ) deoarece mancarii ii ia 4 ore sa se digere. Ai putea sa bei un ceai de afine ( care este foarte bun pentru ca te ajuta sa slabesti ) Ai putea sa mananci ananas care este foarte bun pentru ca arde grasimile. Ar trebui sa stii ca dietele sunt temporare, asa ca, daca nu iti schimbi complet obiceiurile, pe termen lung, vei pune la loc tot ce-ai dat jos in numai cateva luni. Renunta pentru totdeauna la junk food, la rontait fursecuri seara in fata televizorului si asa mai departe.Pentru ca organismul tau sa functioneze eficient si sa poata arde caloriile cum trebuie, trebuie sa dormi cel putin opt ore pe noapte.
Nu manca acelasi lucru in fiecare zi, incearca sa iti variezi regimul. Renunta la paste si la painea alba, pe cat posibil. Painea alba nu e tocmai buna pentru sanatate, intreaba orice bolnav de diabet, care tine regim.Bea un pahar cu apă înainte de fiecare masă, pentru că îmbunătăţeşte digestia şi accelerează arderile. Dacă consumi zilnic 2 litri de apă, sucuri naturale sau ceaiuri neîndulcite, vei mai arde încă 200 de calorii.Nu sări peste micul dejun! Dacă începi ziua sătulă, vei forţa organismul "să lucreze" şi vei creşte activitatea metabolismului. Studiile au arătat că persoanele care au mâncat porţii mari la micul dejun au luat cel mai puţin în greutate, deşi au consumat cele mai multe calorii. Porţiile mari îngreunează digestia, dau somnolenţă şi duc la acumularea de kilograme. Porţiile mici, în schimb, îţi dau energia necesară fără a-ţi umfla stomacul. Incearcă să mănânci puţin şi des, cam cinci mese în loc de trei, şi să optezi, bineînţeles, pentru alimente sănă-toase, nu prăjeli ori dulciuri.Broccoli, morcovii, varza de Bruxelles, fasolea boabe, lintea şi mazărea sunt toate recomandate în curele de slăbire. De ce: sunt legume care se digeră lent, prelungind senzaţia de saţietate şi totodată forţând organis- mul să consume calorii în timp ce încearcă să le proceseze. Prin urmare, introdu-le în alimentaţia ta, dacă vrei să scapi de câteva kilograme. Daca chiar iti doresti sa slabesti iti vei impune ''propriile reguli'' si pe care o sa incerci sa le respecti. Ai putea sa faci si cateva abdomene seara sau dimineata. Sper ca ti-au fost de folos sfaturile mele si abia astept sa te vad la Next Top Model sper sa reusesti!
Cum sa nu mai mananci? As zice sa tii un regim daca e da-mi id de mess/skype si iti dau eu unul care mananci la 3 ore si nu iti este niciodata foame.
Poti sa-mi dai te rog aici ca am probleme cu messul de ceva timp.
Este simplu! ei o carte de la bliblioteca si cumperi s-au daca o ai se cheama: Mancare de slabit! cumpara cartea sau citest-o fa-ti retete din ele si slabesti! S-au daca e mai fa si putin sport!
Pai uite cum fac eu. Am 13 ani, 1.60(aproape) si 38 kg. Mananc dimineata la 10 : 2 oua ochi, rosii, branza, salam. Apoi pe la 2 mananc un mar sau orice alt fruct.La 5-6 mananc mancare gatita 1 fel maxim 2.Si, mai tarziu, cand si daca mi se face foame, ceva dulce.Dar tie nu ti-as recumanda ceva dulce.Nu stiu daca o sa slabesti, dar o sa te mentii asa.Eu nu iau in greutate.
Manica cit mai putina piine, tine un regim, atunci cind tii foame nu minca ca o scapata, ci bea un pahar cu apa..pe parcursul zilei bea apa cu lamiie, fa sport, nu manica dulciuri si tot ce are calorii...cin mai multa miscare, Mami asa a slabit in o luna 5 kg
sper ca ti-am fost de folos!
Dar si asa este prea putin, inteleg ca vrei sa te mentii, dar nu sa mai slabesti, esti deja prea slaba. Daca ai mai slabi ti-ai face rau.
Comentam aiurea daca iti spuneam ca doar proastele merg la emisiunea aia si ca eu consider ca nu ai cum sa arati ca o femeie la greutatea ta.
Dar nu vreau sa comentez aiurea, asa ca iti voi spune ca doar prin infometare vei putea.
Mult sport. Jogging (nu costa nimic sa fugi). mananca mai lejer, salate, BEA MULTA APA, trebuie sa fii si frumoasa, nu doar slaba. Si nu manca proteine cu car..bohidrati, etc. Adica daca mananci carne, nu manca cu paine. Daca mananci cartofi pai nu manca si carne sau sosuri. Daca mananci supe, nu manca paine. Nu le amesteca, cum e normal sa faci. Azi daca mananci carne, branza, oua, nu mananci paine, orez, paste sau salate. Cauta dieta Dukan pe net sigur gasesti. Dar BEA MULTA APA! Asta te va ajuta sa elimini mai repede toxinele si sa slabest si sa iti mentii pielea frumoasa si fa mult sport. Succes!
Deshidrateaza-te, dar e apa.
4 kg de grasime nu ai cum sa dai jos asa repede, poti da jos 1-2 kg de grasime si restul apa
Uite :
Ora 8: 1 felie de paine neagra cu : 1)2 felii muschi
2)sunca praga
3)cremvusti pui
[si o cana de lapta sau ceai la una din variantele de mai sus
Ora 11: fructe
Ora 14: Supa/ciorba+care de pui/vita cu garnitura de legume + salata
Ora 17: fructe
Ora 20: 1)Senvis telemea+muschi
2)Mamaliga cu branza+ou fiert [daca nu ai mancat in acea zi ou][sigur nu vei alege aceasta varianta]
Daca iti mai este foame pana la culcare mai mananci un fruct.
La fructe sa nu abuzezi. faci o salata de fructe 2-4 fructe daca pui mere si sunt mai mici iti dai seama ca pui mai multe.