| Yoooana a întrebat:

Ce modele de unghii sa poarta acum..culori mai potrivite pentru scoala daca se poate si tutoriale in romanabig grin
funda

Răspuns Câştigător
| ZuZu1999ZuZu a răspuns:

SEzonul acesta se poarte culorile mai indraznete(cum ai fazut ca si majoritatea fetelor poarta tricori gen neon) culorile corspun se la unchi pentru modele suger ceva simplu dar reprezentativ.(asta pe strada)La scola incerca ceva cat mai transparent poate un french un lac de unchi si niste aplicati negre eu una le folosesc tot timpul.iar tutoriale cred ca mai mult te-ar incurca pentru ca rare ori iti iese ca acolo. sper ca raspunsul meu ti-a fost de ajutor.Bafta

5 răspunsuri:
| Kisssssss a răspuns:

Si eu m-am gandit mult timp la acest lucru si am descoperit ca cel mai potrivit pentru scoala i nacelasi timp si frumos este manichiura frantuzeasca.
http://www.google.ro/......tp?/imgres FUNDA :o3?

| MikeyKookie a răspuns:

Profa de geografie (nu stiu cum ) dar ma laudat ca am venit cu unghiile asa... degetul mic si cel mare sunt cu lac cel aratator cu rosu ceel mijlociu cu galben si cel inelar cu albastru Mult noroc FUNDA?

| Yoooana explică (pentru Kisssssss):

Pe asta il stiu si eu...dar vreau si alt cevawinkingtotusi mersi

| Yoooana explică (pentru ZuZu1999ZuZu):

Ce sunt aplicatiile negre?

| ZuZu1999ZuZu a răspuns (pentru Yoooana):

Aplicatile negre (sau de alte culori) sunt chestile acele care se lipesc pe unghi ca un fel de actipiduri majoriatate sunt negre se gasesc la orce magazin de cosmetice nu sunt scumpe. daca mai ai nevoie de cv nu ezita sa intrebi pentru ca vr si eu o fundita ( nu am niciuna laughing)