| Advvrt a întrebat:

Ce parere aveti de freza "mullet". Am vazut un youtuber: Ty Turner care s-a tuns asa si mi s-a parut ca arata super. Voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| lorix a răspuns:

Tunsoarea anilor 80'-90'.
Sunt mai multe tipuri de mullet, dar ce i-a iesit lui Ty Turner ala pare un curly ghaggy mullet, in genul lui Billy Hargrove din Stranger Things.
Si da, "it looks great on him".
A optat pentru ceva ce lui personal i se potriveste.
Important pentru tine, daca vrei aceasta tunsoare nu te du la cineva care n-a mai facut asta inainte, ca s-ar putea sa-ti iasa altceva de ceea ce voiai. Si, evident, trebuie sa ai parul crescut mai lung (plete) inainte de a opta pentru aceasta frizura.

5 răspunsuri:
| denisTiky a răspuns:

Pai, daca crezi ca ti-ar sta bine asa fa-ti-o. Dar trebuie sa ai parul destul de lung si dupa daca nu iti place...trebuie sa te tunzi ori periuta ori zero, ori te lasi asa. E o frizura din anii 90-2000 mie sincer nu prea imi place, imi da o tenta asa de om agresiv parca.

| Emazio a răspuns:

Aa, este vechea chica readusa la viata, si mai lunga. daca iti place tie, spor sa o faci!

| Violleta2022 a răspuns:

Mi se pare oribila!

| Delcatty a răspuns:

Nu imi place. Mi se pare ca face un barbat sa arate demodat si ridicol.
Insa nu trebuie sa tii cont de parerile noastre. Daca iti place, fa-o. Ideea e sa te simti tu bine.

| Advvrt explică (pentru lorix):

Deci sa inteleg ca ce i-a iesit lui nu e chiar un mullet. Ai dreptate, in momentul in care l-am vazut mi-a venit instant in minte Billy din Stranger Things happy