| tweety_8071 a întrebat:

Ce parere aveti de lentilele de contact cosmetice?big grin

......sau stieti pe cineva care vinde lentile de calitate la preturi bune?

tencs,

:*:*tonguetongue

7 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Am o parere foarte buna despre lentilele de contact happyEu nu am purtat niciodata, insa am vazut multi care poarta si chiar le sta bine happyNu stiu sigur cat costa straight face

| JustMeFlory a răspuns:

Imi plac dar nu am avut pana acum si nici nu cred ca voi putea purta.Am probleme cu vederea...:(Oricum la mine se schimba culoarea ochilor de la verde la caprui:D
De stiut nu stiu, dar poti cauta pe net. Cele mai ieftine sunt in jur de 120 ron din cate stiu eu.
Uite aici mai multe detalii:)
http://www.lentilecontact.ro/

| Livianananana a răspuns:

Sunt dragute. dar mai mult ca sigur strica vederea1 sorry@!

| viki a răspuns:

Cred ca mai intai trebuie sa faci o vizita la oftalmolog pentru ati pune lentile cosmetice.happyAsa am auzit si eu.tongue

| knnight a răspuns:

Pai am 2 colege care si-au pus, si le sta super fain, am vrut sa pun si eu dar mam razgandit pastrez albastru asta:d, cat despre pret 100 de euro asa am inteles

| Ninna a răspuns:

Daca esti din Bucresti, te duci frumos la magazin oftamologie ceva de genu' si ceri lentile de contact cu culoare, si costa doar 100 lei m-am interesat eu.winking

| kola a răspuns:

Draga mea, nu stiu ce sa spun.Insa iti spun sigur ca cel mai bine ar fi sa te gandesti foarte bine inainte sa faci o alegere buna sau proasta;

Am inteles ca arata foarte bine...numai ca exista si un risc daca se intampla sa intre praf sau sa se infecteze apar complicatiile.Insa pana atunci :Numai Bine!