Heiii! Da si eu am o parere ff buna despre el e superr! Imi placeee si imi mai place si cel de langa limba! E superb!
De multe ori m-am intrebat cum puteti sa stati cu chestia aia in gura si cum mancati
Fiecare are pareri diferite, e un lucru destul de controversat.
Eu unu nu mi-as pune pierce, mi se face pielea gaina numa cand ma gandesc
Pai nu e urat dar cand te saruti cu o fata...ai gaura in limba x_x sau cand mananci poate il inghiti ca nu e insurubat bine ceva doamne fereste...sunt multe cazuri dupa mine mai bine nu.
Si mie imi place, da sa nu-l am eu.sa vad la altul, in cel mai bun caz la prietenul meu
Mie imi place f tare mi se pare cool dar acum fiecare cu parerea lui.si eu am si e super! si eu il ador
Lasati mai omul in pace nu va mia luati atat de el...ma daca ai 18 ani sau daca te lasa parintii puneti in in ochi daca asa iti place tie...parerea mea:eu nu mias pune.un baiat lo inghitit si era oxidat si era sa dea ortu popii asa ca.
Îmi place să văd la alţii. Darrr eu nu mi-aş face pentru simplul fapt că nu-mi place să am chestii anorganice în mine (nu port cercei nici măcar în urechi şi am un dinte fals care mă scoate din minţi, îl simt mereu acolo şi... gahhh)
SkizoMetal întreabă: