anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce parere aveti despre aparatul de epilat ( electric ). Este adevarat ca daca folosesti constant aparatul, ajungi sa te obisnuiesti cu "durerea"? Ce alta metoda de epilare credeti ca este la fel de eficienta si chiar mai nedureroasa?
Astept raspunsurile voastre!

Răspuns Câştigător
| ave1994 a răspuns:

Aparul de epilat(electric) este bun adica, daca il folosesti maine peste vreo o saptamana nu mai ai.Si da este adevarat ca te obisnuiesti cu durerea.Alte metode thinking pai crema de epilat, ceara ( asta e mai dureroasa), gelul de ras,confused benzi (astea's foarte dureroaserolling on the floor la 20 de benzi ai 2 servetele calmante)rolling on the floor.Ti-am fost de ajutor?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da te obisnuiesti, si aparatele mai noi au un sistem numit atenuator de durere, sau au o chetie care raceste pilea si nu mai simti asa tare durerea(parca Philips)

| FadetoBlack a răspuns:

Bunăă
păi normal că de la un timp te obişnuieşti cu durerea.
cea mai eficientă e ciara, dar e dureroasă, dacă nu, cremă sau bigul, atenţie dacă te dai cu bigul rişti să ţi se îndese părul
baftăă!

| mixxjim a răspuns:

Parerea mea este ca ori te razi, ori folosesti asta, efectul e acelasi, doar ca asta te doare mai mult laughing epilatul cu crema este absolut complet nedureroasa, foarte eficienta in toate locurile (si subrat, si alte zone mai delicate) si in timp chiar se rareste parul si subtiaza firul de par de la epilatul cu crema. cele mai cunoscute ar fi crema de epilat de la farmec (romaneasca, cam 10 lei) sau veet, straina, cam de 3 ori ca pret dar acelasi efect.

| FadetoBlack a răspuns:

Ceara* pardon

| patricia1999 a răspuns:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri. Mi-au fost de mare ajutor!

| ave1994 a răspuns (pentru patricia1999):

Multumesc pentru fundita! Si am scris in loc de 'aparatul'->'aparul'laughing