Pe maini, piept si picioare n-am facut-o niciodata si nici nu se va intampla. Nici in cap de fapt, dar asta nu exclud complet.
Parerea mea, acum o sa ma refer la barbati, e ca, pe partile mentionate anterior, e ceva masculin si nicidecum urat.
Acum na, la parul pubian n-o sa fac referire.
Cat despre femei, ai vazut-o pe aia ce si-a pus poza cu mediul forestier pe picioare si a zis ca se simte libera? Nu face asta.
Si unghiile au un scop bine intemeiat, nu? Regreti cand le tai? Ce-ar fi sa nu si le taie nimeni?
E in regula, deocamdata nu ma ascund cand vine vorba de varsta.
Era o gluma...
Sau tu nu ai nici un fir de par rătăcit pe nicăieri?
Am dovedit ca baietii ce se rad nu sunt tocmai baieti. Din moment ce-ti plac tie, e clar pe unde sunt.
Eu nu cred ca organul genital te face barbat sau femeie, scuze. Poate doar biologic, dar noi vorbim de mai multe aici.
"Orice om" ii place de mine, ca eu-s un fel de Dalai Lama, nu ma pun.
Eu credeam ca vrei sa te dai la mine.,
Am inca prea multe in unele locuri. Le dau jos doar la ocazii.
Hmm... oare are rost să-ți fac avansuri? Să-ți ofer acea 'ocazie' de a te epila?
Cum sa nu imi iau inca parul cu ceara inca ma si pensez mai ceva ca tipa care a pus intrebarea doar pentru tine
Îți recomand niște ulei, de preferat de cocos sau măsline. Hidratează pielea și te face sa strălucești mai ceva ca un diamant. Asa o sa atragi toate privirile.
Acum ca avem haine tot mai bune care sa ne protejeze, si medii climatizate corespunzator nu mai avem nevoie de parul de la natura, avem si 5 degete la picior si in viitor o sa ramanem cu 4, am avut si coada si acum nu mai avem, aveam si 2 perechi de pleoape si nu mai avem etc, evoluam si nu mai avem de acel par de la natura.
De ce ar fi imoral sa te epilezi? Dupa moralitatea invocata de tine, cea crestina, multe lucruri nu avem voie sa facem, dar bine ca evoluam. Si natura nu "ne-a lasat" nimic, am evoluat parul pe corp pentru ca aveam nevoie de el, acum nu mai avem nevoie.
Insa cred ca la barbati mai mult decat inghinalul, pe spate si pe piept nu ar trebui mai mult.
E necesar in anumite zone, cu masina de tuns nu strica sa te mai aranjezi, eu sunt pro.
Ce parere? Una f buna, imi plac fetele care se epileaza.nu vorbesc asa puf epilare de par si mai ales stii tu unde
Is barbat si ma epilez pe tot corpu nu imi place sa am par, nu-s paros dar nici asa nu-mi place.
Inca ceva.Ai vazut modele cu par? Eu nu, nici barbati nici femei, bine nu ma refer la par pe cap
Bună. Dacă te speli regulat, ai o igienă măcar decentă, nu ai de ce să-ți faci probleme cu epilarea, ești fată. Știu, trăim într-o lume în care Conquita Wurst este mult mai populară decât FEMEI. Așadar, multe se epilează jos că nah au văzut in filme deochiate sau asa le-au spus alte fete din anturaje despre care nici nu vreau să vorbesc. Fă cum te simți tu bine, e corpul tău dar nu-ți bate joc de el, este unul din multele cadouri de la Dumnezeu.