Pe maini, piept si picioare n-am facut-o niciodata si nici nu se va intampla. Nici in cap de fapt, dar asta nu exclud complet.
Parerea mea, acum o sa ma refer la barbati, e ca, pe partile mentionate anterior, e ceva masculin si nicidecum urat.
Acum na, la parul pubian n-o sa fac referire.
Cat despre femei, ai vazut-o pe aia ce si-a pus poza cu mediul forestier pe picioare si a zis ca se simte libera? Nu face asta.
Si unghiile au un scop bine intemeiat, nu? Regreti cand le tai? Ce-ar fi sa nu si le taie nimeni?
Eu ma epilez din motive de igiena, dar ma deranjeaza femeile care pretind ca ele nu ar avea deloc par de la mama natura, toate avem par corporal, nu e nimic socant. Si de ce mai exista frustrati ca barbatii se epileaza? In opinea mea (si a multor alte femei) un barbat cu mult par pe piept sau pe spate e scarbos.
Pentru ca parul e singurul lucru care ii face pe unii sa se simta barbati. Fiecare cu cat poate.
Mai bagi multe intrebari demne de paginiortodoxe pe aici? In secolul asta, lumea se epileaza. Domnisoarele mai ales. Pentru ca parul ala avea un rol bine definit cand eram maimute. Acum nu il mai are.
Parul la om e precum blana la animale. Oamenii poarta haine si nu mai au nevoie de blana.
Cu unele exceptii, oamenii au par pe cap pentru ca le sta mai frumos asa. Parul de pe restul corpului e inestetic(cel putin la sub-brat).
Imoral e sa furi, sa inseli, sa omori, etc.
Parul de pe corp nu are legatura cu moralitatea.