anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce părere aveți despre epilare?
Mărturisesc că eu o fac pentru estetică, dar o fac cu un puternic regret, căci părul ne-a fost lăsat de natură cu un scop bine întemeiat.

Răspuns Câştigător
| Plato a răspuns:

Pe maini, piept si picioare n-am facut-o niciodata si nici nu se va intampla. Nici in cap de fapt, dar asta nu exclud complet. happy
Parerea mea, acum o sa ma refer la barbati, e ca, pe partile mentionate anterior, e ceva masculin si nicidecum urat.
Acum na, la parul pubian n-o sa fac referire.

Cat despre femei, ai vazut-o pe aia ce si-a pus poza cu mediul forestier pe picioare si a zis ca se simte libera? Nu face asta. happy

Si unghiile au un scop bine intemeiat, nu? Regreti cand le tai? Ce-ar fi sa nu si le taie nimeni?

77 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns (pentru Plato):

Ai la fel de multa logica precum o coaja de nuca.

| Emazio a răspuns (pentru Plato):

Nu iti dai seama cat de subiectiva e parerea ta. Pe langa ca esti ipocrit, nu te mai rade nene la oua, penis si subrat, du-te pe natural daca tot tu esti barbatul ala din stramosi.
Daca ai par pe spate si piept esti scarbos, nu barbat.

| Plato a răspuns (pentru Emazio):

Prietene, du-te cumpara-ti vaselina, in loc sa-mi scrii mie.

| Plato a răspuns (pentru pagliaci):

Prietene, inroseste-te unde vrei, nu-mi zice mie.
Rade-te bine si nu uita de vaselina.

| pagliaci a răspuns (pentru Plato):

Te rog sa explici legatura dintre epilare si sexualitate.

Daca te razi pe maini/picioare/piept arati ca o femeie. Cui plac femeile? Barbatilor.

Daca parul te face pe tine sa arati ca un barbat, imi pare sincer rau pentru tine.

| christine99 a răspuns:

Eu ma epilez din motive de igiena, dar ma deranjeaza femeile care pretind ca ele nu ar avea deloc par de la mama natura, toate avem par corporal, nu e nimic socant. Si de ce mai exista frustrati ca barbatii se epileaza? In opinea mea (si a multor alte femei) un barbat cu mult par pe piept sau pe spate e scarbos.

Femeile care nu se epileaza sa inteleg ca sunt barbati atunci?

Ti se vad sanii daca te epilezi pe piept? Nu stiam ca e asa usor sa-ti schimbi sexul si orientarea sexuala in ziua de azi.

Nu-mi mai împărtăși toate frustrarile tale. Fă ce vrei, pe ce parte vrei.

Frustrarile sunt ale tale. Te porti ca un copil de 5 ani. Nu ai nicio logica si niciun argument viabil.

| pagliaci a răspuns (pentru christine99):

Pentru ca parul e singurul lucru care ii face pe unii sa se simta barbati. Fiecare cu cat poate.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai bagi multe intrebari demne de paginiortodoxe pe aici? In secolul asta, lumea se epileaza. Domnisoarele mai ales. Pentru ca parul ala avea un rol bine definit cand eram maimute. Acum nu il mai are.

| jeann a răspuns (pentru anonim_4396):

Parul la om e precum blana la animale. Oamenii poarta haine si nu mai au nevoie de blana.
Cu unele exceptii, oamenii au par pe cap pentru ca le sta mai frumos asa. Parul de pe restul corpului e inestetic(cel putin la sub-brat).
Imoral e sa furi, sa inseli, sa omori, etc.
Parul de pe corp nu are legatura cu moralitatea.

| Dalmore a răspuns (pentru Plato):

Pt ce atata ura si frustrare?
Si eu te rog sa raspunzi la intrebarea lui pupperino

| Nyarlathotep a răspuns:

Daca vrei sa fi maimuta, lasa-ti parul sa creasca nestingherit happy