| Camelisa a întrebat:

Ce parere aveti despre okazii.ro?
Mai exact vreau sa imi cumpar tenisi de la converse si sunt nehotarata, sunt fake? intr-adevar pretu este "dubios" de mic in comparatie cu pretul din magazile mari?
Ce ma sfatuiti sa fac?
Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Corina34 a răspuns:

Cei cu pretul 100-150 sunt cu siguranta fake! Tenesii converse normal au pretul peste 250-300 de lei. Te sfatuiesc sa iti cumperi din magazin ca sa fi sigura! In magazine poate ii gasesti si la reducere: eu mi-am luat la reducere cu 200 de lei. Sper ca te-am ajutat!

6 răspunsuri:
| Music4life a răspuns:

Buna,
Pe okazii practic poate pune oricine orice produs deci pot fi fake. Poti vorbi cu cel care-i vinde sa va intalniti sa-i vezi, astfel poti sa verifici produsul si daca nu-i ok sa-l refuzi.
Bafta!

| tudynho a răspuns:

Buna! Nu prea stiu ce sa spun... Un prieten a fost pacalit tot in legatura cu niste tenesi ( lacoste ). Asa ca nu stiu ce sa spun.

Răspuns utilizator avertizat
| Camelisa explică (pentru Corina34):

Mersi mult, chiar am vorbit cu un prieten azi si mi-a spus ca el si-a cumparat si talpa e de proasta calitate.Mai bine dau 200-250 de lei pe ei si stiu ca sunt buni.Multumesc.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Vezi voturile date vânzătorului pentru a te ghida la seriozitatea produselor oferite spre vânzare.
Pa, pa.

| Okaziiro a răspuns:

Buna ziua,

Prin intermediul site-ului Okazii.ro se pot cumpara produse in siguranta. Okazii.ro protejeaza cumparatorii prin intermediul serviciului Garantia de Livrare. Principalul avantaj al acestui serviciu este protectia sporita a cumparatorului prin garantarea primirii produsului descris pe site. In caz contrar, utilizatorul poate solicita returnarea articolului în termen de 3 zile lucratoare de la primirea acestuia. In aceasta perioada contravaloarea produselor achizitionate prin intermediul Garantiei de Livrare este blocata intr-un cont intermediar, detinut de catre Okazii.ro. Daca in acest interval cumparatorul nu reclama conformitatea produsului cu descrierea de pe site, banii sunt deblocati si transmisi mai departe vanzatorului. Recomandam tuturor utilizatorilor sa aleaga produsele marcate cu Garantia de Livrare sau, in cazul in care acestea nu fac parte din program, sa solicite vanzatorului Garantia de Livrare. Acest serviciu este gratuit si se activeaza instant pentru vanzatorii Okazii.ro.

Un utilizator mai poate alege si primirea articolului cumparat prin Predare personala sau la punctul de livrare Okazii.ro din cadrul Magazinului Domo aflat in incinta Baneasa Shopping City, Bucuresti. Astfel se asigura faptul ca produsul pe care utilizatorul il achizitioneaza este cel dorit si tranzactia se incheie numai daca articolul corespunde calitatii si caracteristicilor pe care vanzatorul le-a furnizat in anunt.

O zi placuta,
Okazii.ro