Depinde de gandirea fiecaruia! Mie de exemplu imi place sa vad la un baiat un pierce in buza, sau in limba etc.in schimb unei fete slabute, finute nu cred ca i s'ar potrivi un pierce in buza sau sparanceana. Unei asemenea fete i'ar sta bine cu o pereche de cercelusi simpatici in urechi, sau daca e si putin non-conformista merge un pierce cu cristal in buric sau limba. Inutile.hm,nu as zice asa, ele nu te incalzesc sau nu iti tin de foame dar iti da un aer non-comformist! Eu sunt genul mai "rebela" gen plete colorate pierce-uri (dar nu in fata ca vreau sa ma fac jurnalista), haine gen hippie etc
Depinde de persoană,fiecare persoană arată bine în diferite moduri,dar nu cred că o domnişoară, finuţă şi educată nu şi-ar pune aşa ceva, în fine trăim în 2011 acum e la "modă" să îţi pui piercing.
Peace!
Buna! eu sunt adeptul pierc-ingurilor, adica ma atrage o fata cu,fie in buza,spranceana,buric, limba s.a. da impresia de persoana independenta, asta e parerea mea.concluzia: Like!
Cine isi face tatuaje si piercinguri e ca un obiect folosit, adevarata persoana cu valoare originala e cea care se ingrijeste fara tatuaje si piercinguri.
Mie mi ar place sa am unul pe nas.:d...Dar nu pe limba sau in buric. Orkum fiecare cu gusturile lui nu?
Am o piersică pe c0iul drept.De aceea, sunt prea cuuul pentru lumea asta.
*un piercing, voiam să spun.
Daca vrei sa pari mai vulgar da merge dar daca esti o fata normala stabine cu frumusetea naturala
Parerea mea este ca sunt inutile.Acum sti cum e, gusturile nu se discuta.Sunt de acord in totalitate cu @Misogin.
Scuze am greşit vream să spun că o domnişoară, finuţă şi educată nu şi-ar pune aşa ceva.
PA!
100% inutile. Şi nici măcar nu arată bine. Hai că cel de pe sprânceană(la băieţi) arată binişor,dar în nas, limb, buză...nici nu vreau să mă gândesc!
Dar...toată lumea are propriile gusturi.