Eu chiar m-as juca cu un colăcel
Mai neatractivă mi se pare o femeie cu pătrățele, sincer
Stii cum..nimeni nu e frumos sau urat, depinde cine îl privește. Nu înseamnă că dacă nu ai valoare în fata unui băiat random de pe strada, nu ai valoarea în ochii nimănui. Trebuie sa lași în viata ta doar persoanele în ochii cărora te simți bine și simți ca ai valoare.
Una înaltă și cu puțină burtă este perfectă pentru bărbații frumoși.
Nu știu dacă toate sunt la fel și zic sa nu le băgăm pe toate in aceeași oală.
Sunt câteva, nu zic nu, însă sunt și fete care nu caută culturiști sau modele, ci doar o persoana empatică
Unui bărbat frumos nu îi place una mică de statură și puțin grasă sau grasă.
Burta sau grasime pe burta? Burta toti oamenii au, grasime au majoritatea, dar nu da bine nici la femei, nici la barbati.Cel putin mie, imi plac femeile cu burta flat fundul nitel bombat, picioare asa nu frau facute, nu-s frumoase copanele la femei, sa coboare asa frumos piciorul treptat, nu gros sus de zici cai copan de curcan
Bine femei asa vor si ele barbati pe masura de aia zic ca si barbatii la fel ar trebuie sa fie, cel putin daca ai grasime pe la mijloc, mai oricine arata naspa, nu mai arati a om, ararti a ceva caricatura
Eu merg pe chestia sa ai copr frumos, chiar daca la fata nu esti grozav.
Dar cum oamenii is diferiti in orice, is destui care plac chiar femeile plinute, unele chiar grasute.
Asa ca fiecare femei cu grasime sau fara, este palcuta de anumiti barbati.
Sa fii placuta de majoritatea trebuie sa fii plata la burta si cu forme, toti barbatiin dor vor saliva pentru ca nu va avea acces asa oricine
Stai linistita, ca burtica aia chiar nu are nici o importanta pentru barbati.
Pe dracu, depinde pe cine intrebi. Eu ador o femeie cu putina burtica. Femeile slabute nu prea imi sunt pe plac, dar cand e vorba de iubire nu conteaza slaba sau plinuta.Dar de regula mmm e fain sa iti odihnesti capu pe pieptu la femeie. Daca e una slaba o doare, si mna e aiurea, te intepi in oase, in clavicula, in coaste, am patit.Eu ador cu mai multa carnitia.
Precizez ca nu urasc persoanele slabe, nu dau cu hate in ele, si nu am nimic personal sau sa jignesc.E strict doar la intrebare raspuns.
Per total suntem oameni, trebuie doar sa fim multumiti de noi. Eu personal cam asta am patit eu sunt mai dolofanel, si dupa fete ma uit la fel, cu putina burtica, sa am unde odihni mana la nevoie ahahaha
Depinde cum e in rest femeia aia. Personal nu ma omor dupa asa ceva, dar nu e criteriul zero faptul ca are sau nu colacei.