Si eu am folosit in fiecare seara dar nu pot sa spun ca s-a intamplat ceva. Eu oricum am gene mai lungute dar nu observ nimic in plus de cand ma dau.
De cazut sigur nu cad.
Din contra... potiavea gene mai dese si mai lungi, nu cad genele, singurul dezavantaj e ca iti poate intra in ochi ulei si nu e bine
Nu îţi cad, dimpotrivă, îţi cresc mai lungi şi dese, asta dacă foloseşti seară de seară timp de cel puţin 3 luni. Uleiul de ricin e bun pentru orice, nu are reacţii adverse. Ai grijă doar să nu-l înghiţi
Daca pe ambalajul sticlutei scrie ca intareste radacina firului de par cum doamne iarta-ma sa cada parul/genele?
Nu, nu iti cad genele, insa la mine nu se vede nici o diferenta... decat pe par sau sprancene
Este bun, dar vezi sa nu te trezesti cu ochii umflati. Am patit-o eu! Toata ziua am plans )
E foarte bun, il poti aplica si pe par, nu numai pe sprancene. Acestea vor creste mult mai repede decat cresteau in mod normal.
Niciodata, are un efect de lungire a acestora. Crede-ma ca am folosit si eu si am fost foarte multumita!
Este foarte bun, nu iti poate face rau. Poti intreba si la farmacie sau la dermatologie.