Este un produs foarte bun.il recomand cu incredere.e cam scump dar e bun...mai sunt si alte sampoane uscate la 10 lei super bune din Auchan.cum spuneam e foarte bun pentru un par uleios sau pentru cannd uiti sa te speli pe cap
Http://www.elefant.ro/......4-355.html idk dar am gasit reducerea asta :))))
Nu e reducere.
Atat era si inainte.
Sau putin mai ieftin.
Spun asta pentru ca am tot urmarit elefant.
Știu că sunt oaia neagră printre atâtea persoane cărora le place produsul, dar pe mine nu m-a impresionat. Încearcă-l să vezi dacă ție ți se potrivește. Urmărește ofertele de la farmacia Sensiblu, că din când în când îl bagă la reducere.
Din pacate contine foarte multi iritanti in cantitati mari si din acest motiv ti-as recomanda sa il folosesti foarte rar sau deloc. Cotine alcool denat ( care este foarte daunator, usuca si sensibilizeaza foarte rau pielea - te poti trezi cu matreata sau alte iritatii ale scalpului ), parfum, limonene, linalool (astia 3 sunt iritanti cu rol parfumant care pot irita pielea ). Deci da, daca il folosesti intens poti sa te astepti sa-ti cada parul.
Eu am incercat doar varianta blush ( un singur tub in decursul unui an ) si-ti spun din experienta : parul pare proaspat spalat cand este folosit, are mult volum, textura si miroase fain un timp indelungat. Nu imi placea sa dorm cu el in par, ma manca scalpul si nici nu mi se pare ok sa adormi cu un produs de styling in par.
Cel mai bine ar fi sa cauti un sampon care sa-ti mentina parul cat mai mult timp curat daca ai probleme cu scalpul gras. Head and shoulder classic clean 2 in 1 sau selsun blue pentru matreata ( este un sampon care lasa parul curat si il mentine mai mult timp, pe mama tinea 7 zile si arata bine si in a 7-a zi , dar iti recomand sa incerci H&S prima data )
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-p10017303
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: