| mabo a întrebat:

Ce preferati:little black dress sau incandescense (cel care are cutia crem dar este portocaliu, nu mai stiu cum se numeste)

9 răspunsuri:
| Rockart a răspuns:

Little black dress am şi eu şi e foarte fain. Incandessense a avut mama şi sincer nu mi-a plăcut.

| mabo explică (pentru Rockart):

Incandescens ala care e este deschis la culoare(continutul nu cutia)nici mie nu-mi place dar eu am unul care cred ca aparut recent, e portocaliu si miroase dulce.de care vb u?

| Anne006 a răspuns:

Depinde de gusturile tale. Incandessense este mai dulce. Personal prefer little black dress deoarece si persista mult si miroase foarte furmos

| Anne006 a răspuns:

Depinde de gusturile tale. Incandessense este mai dulce. Personal prefer little black dress deoarece si persista mult si miroase foarte frumos

| mabo explică (pentru Anne006):

Si eu prefer LBD dar prt meu prefera incandescense si eram curioasa.mersi mult!

| Outspoken2 a răspuns (pentru mabo):

Buna! nu am putut raspunde pentru ca nu mi-a aparut acea casuta.Mie imi place mirosul noului parfum little red dress! este incantator:X! pa pa!

| AutumnDay a răspuns:

Buna!
Cred ca mai toate fetele de pe aici stiu despre ce parfumuri e vorba. Avon-ul e destul de cunoscut. Mie imi place mult Little Black Dress. Acum depinde si de gusturile fiecaruia.

| christina94 a răspuns:

Little black dress! happy