| Iorga_Mihaela_1998 a întrebat:

Ce produse pot folosi pentru puncte negre si acnee? dati-mi va rog exemple! big grin

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru punctele negre recomand crema şi loţiunea tonică de la Avon ( cele albastre ), iar pentru coşuri recomand crema Clearasil, pe care o găseşti în farmacii sau în magazinele de specialitate.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Iorga_Mihaela_1998):

Cu plăcere!

Răspuns utilizator avertizat
| Farmec a răspuns:

Referitor la punctele negre, este important sa te demachiezi zilnic ( dimineata si seara), indiferent daca te machiezi in ziua respectiva sau nu. Concret, trebuie sa te demachiezi pana cand discul demachiant ramane curat.Pentru a trata cosurile iti recomandam sa folosesti produsele din gama Gerovital Plant Stop Acnee.Gama Gerovital Plant Stop Acnee, special conceputa pentru tenul cu imperfectiuni, este primul pas catre o piele sanatoasa si un chip luminos. Cu o eficacitate antiacneica demonstrata clinic de 83%, produsele gamei Stop Acnee te scapa de acnee in doar 4 saptamani. Urmand acest link 9http://farmec.ro/produse/ten/fluid-antiseptic-purificator-95.html) vei gasi si o schema de tratament care te va ajuta la rutina zilnica de ingrijire.

| Creeaatzaa a răspuns:

Pai eu mi-am luat azi de la o farmacie naturista din Italia (acum sunt in it) Defence Acqua2O de la BioNike si Acnet (crema) aman2 sunt pentru acnee, am dat pe ama2 32€ aproximativ 140 lei (1400 de mii) serp sa fie bune daca tot am dat atatia bani si pentru puncte negre mai folosesc lotiune tonica de la Avon smug