Pai eu mi-am luat azi de la o farmacie naturista din Italia (acum sunt in it) Defence Acqua2O de la BioNike si Acnet (crema) aman2 sunt pentru acnee, am dat pe ama2 32€ aproximativ 140 lei (1400 de mii) serp sa fie bune daca tot am dat atatia bani si pentru puncte negre mai folosesc lotiune tonica de la Avon
Referitor la punctele negre, este important sa te demachiezi zilnic ( dimineata si seara), indiferent daca te machiezi in ziua respectiva sau nu. Concret, trebuie sa te demachiezi pana cand discul demachiant ramane curat.Pentru a trata cosurile iti recomandam sa folosesti produsele din gama Gerovital Plant Stop Acnee.Gama Gerovital Plant Stop Acnee, special conceputa pentru tenul cu imperfectiuni, este primul pas catre o piele sanatoasa si un chip luminos. Cu o eficacitate antiacneica demonstrata clinic de 83%, produsele gamei Stop Acnee te scapa de acnee in doar 4 saptamani. Urmand acest link 9http://farmec.ro/produse/ten/fluid-antiseptic-purificator-95.html) vei gasi si o schema de tratament care te va ajuta la rutina zilnica de ingrijire.