Rimelul pentru volum are rolul de a indesi genele, de aceea este recomandat in special persoanele care nu au fost inzestrate de la mama natura cu gene stufoase. Acesta are proprietati de amplificare a volumului daca este utilizat prin miscarea zig-zag. In general, produsele mascara pentru volum au ca ingredient ceara de albine cu un polimer special de intarire, pentru a crea volum si pentru a fixa rimelul.
Exemplu: Rimel Volum Express Turbo Boost Maybelline bazat pe o formula exclusiva Plumping Gel. Contine o periuta "anti-incarcare" pentru a conferi mai mult volum genelor si pentru a intensifica privirea. Este un produs testat oftalmologic, de aceea este indicat si persoanelor cu ochi sensibili sau care poarta lentile de contact. Pret: 15 lei
Citeste mai mult pe: http://stil.acasa.ro/......-9015.html
Eu am un rimel de la AVON, mascara super full.
Scuipatul,serios nu glumes umezesti degetele si dai un pic pe gene o sa luceasca si o sa aiba volum
Eu folosesc un rimel care ofera volum, arcuire si este rezistent la apa.Acela este de la Maybeliine NewYork ->The ColoSsal. La mine functioneaza. Succes si sper ca te.am ajutat. :*