| Elena2106 a întrebat:

Ce sa fac daca am buzele uscate?

Răspuns Câştigător
| AleuWolfQuest a răspuns:

Te dai cu balsam de buza sau cu crema naturala sper ca ajuta Funda?

9 răspunsuri:
| bubu12234 a răspuns:

Foloseste Carmex, posibil sa il gasesti in farmacii sau pe aoro.ro, este cel mai bun balsam de buze folosit de mine. sincer! e mentolat si daca te dai seara, dimineata ai niste buze super

| InstructorulTauDeFitness a răspuns:

Bea multa apa. Buzele se usuca in principal cand nu te hidratezi bine, indiferent ca e iarna sau vara.

| Elena2106 explică (pentru bubu12234):

Mersi

| metehne a răspuns:

Încearcă să dai pe buze cu miere și să lași să acționeze măcar o jumatate de oră, după clătești cu apă călduță. (poate o să te tenteze să lingi, dar reține că saliva nu va face decât să îți usuce buzele și mai rau). Și balsamul de buze pe bază de miere e foarte bun.

Uleiul de măsline e bun și el; aplică zilnic câteva picături, ca înlocuitor de balsam, și cu timpul își vor reveni.

Un alt remediu e crema de gălbenele;

Ca un ultim sfat, mergi la farmacie și cumpără un balsam de buze (de obicei îți recomandă acolo, dacă îi spui pentru ce vrei), pe care să îl ai mereu la tine.

pa, pa

| Maria5689 a răspuns:

Uleiul de măsline este o varianta si este posibil sa îl ai deja in casa, e de mare ajutor pentru buzele uscate in sezonul rece.

| anonimadinAlba a răspuns:

Aplica un balsam de buze... in principal mie imi plac cele de la nivea (lip butterele sunt cele mai hidratante)

NOname
| NOname a răspuns:

Poţi să aplici un strat de ulei alimentar (de măsline, de in, de floarea soarelui, de care găseşti).

| wonderwoman123 a răspuns:

Scrubul de buze de la The body shop. Vine in mai multe variante. Preferata mea e cea cu capsuni sau cea cu miere. Are particule abrazive din zahăr sau semintele fructelor gen capsuni. Ti-le exfoliaza foarte bine. Eu le folosesc la 3 zile si eu am buzele foarte uscate plus ca port in general rujuri maet lichide de la MAC Retro Matt care le usuca un pic. Trebuie sa incerci( scrubul, nu rujurile, dar si pe alea ar trebui sa le incerci)

| Happy33 a răspuns:

Le hidrateazi cu creme sau uleiuri.