| Deeaandreea9156 a întrebat:

Ce sa fac sa-mi stea bine machiajul? Sa nu se mai facă urat pe față pare așa făinos nu știu cum sa va explic și ma dau cu crema hidratanta.

8 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Ai nevoie de un primer si mai putin fond de ten.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Avand in vedere istoricul tau cu acneea, nu cred ca tenul tau are nevoie de machiaj.
Iti trebuie ceva foarte lejer, o crema CC.
De exemplu Crema CC Matifianta din gama Gerovital Stop Acnee.
Si crema seboreglatoare de la ei e foarte buna.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Mai putin fond de ten, foloseste spray de fixare, primer inainte(neaparat), folosirea produselor de calitate si neaparat, uita-te pe data lor de expirare si cat mai sunt valabile dupa deschidere

| ioana748 a răspuns:

Foloseste doar crema de fata si baton corector.

| Amnasnsbbbsjs a răspuns:

Încearcă rasul facial. Va face totul mai blurat și se va așeza mult mai bine, fondul de ten să fie în strat mic dar peste tot prima dată cu pensula iar după mai dă și un pic cu buretelul ca să fi sigură ca e așezat bine iar nu uita să uzi buretelul inainte

| c4nd4leante a răspuns:

Foloseste mai putin fond de ten si o crema pentru acnee.

| alina2k18 a răspuns:

Iti trebuie o baza buna de machiaj [poate fi si crema hidratanta pentru tenurile normale, uscate ] care sa faca priza buna cu fdt si sa se imbine perfect cu pielea.
Cu siguranta fdt nu se potriveste cu crema.
Incearca aceasta crema [ o folosesc majoritate makeup artistilor ca baza de machiaj ] https://www.notino.ro/embryolisse/moisturizers-hidratant-hranitor/
Dupa ce aplici creme oricum trebuie sa astepti sa intre in piele si dupa 5minute incepi sa aplici fdt.
Ce fdt si ce creme folosesti acum?

| Deeaandreea9156 explică (pentru alina2k18):

Fond de ten de la maybelline și crema cerave