Cum au spus si cei de mai jos:daca ai cu cine poti iesii pe afara, sa te plimbi sau cu rolele, bicicleta.etc.(conteaza ce ai), poti sa faci tot felul de lucruri prostesti ce iti vin in minte(de exemplu clipesti de multe ori apoi inchizi ochii, vei vedea un specacol de lumini, poti sa le dai note oamenilor de pe strada etc.)poti picta, desena, sta la pc', vorbesti la telefon cu prietenii, poti incerca sa gatesti ceva(o reteta usoara) si sunt multe alte idei, dar cea mai simpla este sa stai in pat si sa te gandesti la ceva pana adormi, sau sa te uiti la TV.Mult noroc!
Pai cand te plictisesti, te plictisesti asta faci. E ca si cum ai zice ce faci cand mananci, pai mananci ce sa faci. Iar cand te-ai plictisit de plictiseala, te apuci de alte lucruri xD
Am aceiasi problema si va rog sa nu zicety chestia ca kei prosty se plikty ca nu-i adev ca eu una cand ma plikty kitetsc dar ma plikty de asta dupa piktez iar ma plik fac pe zi aprox 30 de activitatye dar toate astea imi iau 2 ore deci ke trebuie de facut e decat ca in fiecare dimineata saty fac o lista cu ke trebuie de facut eu un aasa fac si am skapat de boala asta
Te uiti in oglinda juma de ora pana te crezi perfect/a,, dai o nota de la 1 la 10 la oameni care trec pe strada sau la masini diverse obiecte,, daca tie cald du-te fa un dus lung sa te racoresti si timpul trece sau fa un lucru care ti l-ai dorit sa-l faci mereu dar tot ai lungit-o
Nu am timp de plictiseala.
Dai drumul la muzica.
Canta la chitara(in cazul in care ai una), sau fredoneaza o melodie.
Citeste o carte.(in cazul in care iti place sa citesti)
Cheama un prieten/a la tine si faceti misto la telefon(numar la nimereala), sau jucati carti pe provocari (dar denalea calumea, nu genul:da-te cu, capul de pereti.)
Gaseste ceva de facut. Iesi si plimbate pe afara, singur sau cu prietenii.
Nu-mi pot imagina cum cineva se poate plictisi.
Sunt destule lucruri pe care le poti face singur sau cu cineva.
HAVE FUN!