Www.fukung.net dai click aici si nu te mai plictisesti, numele nu pare ce a fi, have fun!:)
Pai daca ploua, stai in ksa la pc sau la tv.sau citesti o krte daca ti place scoalasau daca ti a plaqt depindede caz! daca este frumos te plimbi cu bicicleta daca n ai.scoti ktelul la plimbare depinde, daca stai la casa, nu ai cum sa l scoti la plimbare decat daca vrei! joci fotbal sau ce ti place asculti muzica, desenezi canti gasesti u ceva, sper ca te am ajutat cat de cat!
Si eu ma plictisesc des, dar gasesc mereu ceva de facut. Ca de exemplu:
ies afara si analizez oamenii cum sunt imbracati sau cum arata si le dau note in gura mare.Ma dau la batranei, sperii copii, le zic parintilor cu bebelusi ca au bale pe bluza (ce fata fac bietii parintii), dau telefoane si incerc sa par cat mai credibila, iar apoi le zic ca a fost o farsa sau ca sunt la camera ascunsa si ca le vad fata. Cand merg cu masina merg cu 5 km/h pana se face o coada in urma mea, sau pe autostrada merg cu 30 km/h:vezi sa nu te prinda politia. Mie mi-a scazut puncte.
Pe strada poti sa te imbraci ca o vedeta(eu am fost paris hilton) si sa intrebi oamenii daca vor sa faca poze cu tine, sa intrii in mall si sa faci poze cu manechine, sa intrii in restaurant si sa nu comanzii nimic, sau sa il chemi pe tipul cu pizza, iar cand vine sa iei pizza si sa ii inchizi usa in nas si sa nu platesti.
ehheeeeeeeeee sunt foarte multe chestii tari pe care poti sa le faci
Eu odata...Am facut un ceai...Si eram singura acasa! Ma plictiseam si am vrut sa ma distrez asa ca am pus cacao in ceai si am pus sare si ce mi-a venit in mana si cand l`am gustat era ceva de genu `am baut coniac cu suc de lamaie si zahar?!`
Si m`am ras de nu am mai putut
Dupa aceea cand eram tot singura acasa mi-a venit ideea sa ma machiez dar sa ma fac tiganka si asta am facut! Am incercat sa scot tampeniile in evidentza si am murit de ras cand am vazut cum arat
Am facut baie si dupa aceea m`am dichisit cu tot felul de masti de fata, creme, tratamente si seruri :X si chiar am avut un timp destul de bun :X
Am inchis si stins lumina de la veioza si am incercat sa ard becul dar nu s`a intamplat nimic si m`am distrat
mi-am pus piper in ciorapi
mi-am folosit periuta de dinti veche ca sa imi curatz papucii si am folosit pasta de dinti evident erau papucii vechi
Astea au fost cand am fost singura acasa si chiar m`am distrat
Funda?
Pai fa ce iti place voi da niste exemple care imi plac mie
va puteti uita la televizor, jucativa cu jucariile voastre, plimbativa pe afara, jucativa jocuri la calculator, daca va este camera nearanjata atunci aranjatio, cititi ceva pentru scoala, desenati, uitati-va la desene animate, mancati biscuiti sau altceva, scrieti ceva si asa mai departe
Http://cutie-rotunda.com/x/101-lucruri-de-facut-la-plictiseala
ai de unde alege;))