Întrebare recomandată | buzeduulci a întrebat:

Ce sa folosesc ca sa imi creasca parul cat mai repede? crying( ca m-o slutit una la par si nu imi place deloccccccc

Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

Te frictionezi la radacina cu ulei de ricin, luat din farmacie sau de la Plafar ( fara scortisoara sau altele, sa fie simplu). E ieftin, vreo 9 lei sticluta.
Te dai cu el la radacina, stai cam 5 minute asa apoi te speli cu samponul tau si cu balsam. Repeti asta timp de o luna, la 3-4 zile.
Parul creste 1-1, 5 cm pe luna. Asa il stimulezi pina pe la 2, 5 cm.

18 răspunsuri:
| BeautifulAngelOana a răspuns:

Este sampon de la VICHI care este foarte bun pentru cresterea parului! Mie in 2 saptamani mi-a crescut!

| Raluutsa a răspuns:

Ulei de ricin big grin

| Raluutsa a răspuns (pentru michelia):

Eu stiam ca trebuie sa stai cateva ore bune cu el in par [3-4]...si se ataseaza pe par umed.happy

| michelia a răspuns (pentru Raluutsa):

Nu, stai citeva minute doar si da, se aplica pe parul umezit.

| andreeaoprea a răspuns (pentru michelia):

E 3 lei sticluta de ulei de ricin, maxim 4 lei. eu cumpar mereubig grin

| buzeduulci explică (pentru BeautifulAngelOana):

Si cam cat ti-a crescut?

| andreeaoprea a răspuns:

Eu mai folosesc o crema de la vivanatura cu petrol. Scrie ca e pentru caderea parului dar ajuta si la cresterea lui mai rapida. Si pe mine m-a slutit una acum vreo 2 ani laughingimi taiase la breton un sfert de par si era scurt si drept zici ca eram lady gaga. incepuse unu sa imi cante alejandro in statia de ratbstraight face mdabig grin se mai intampla si din astea.

| buzeduulci explică (pentru michelia):

Mersia msa ma duc azi sa imi cumpar. sper pana imi refac buletinul sa arat si eu calumealaughing)

| buzeduulci explică (pentru andreeaoprea):

rolling on the floor))

| ORDKEO a răspuns:

Sampon (gerovital plant+ulei de par de la gerovital plant), ulei de ricin(chiar ajuta ff mult) incearca.

| IsabelSweet a răspuns:

Merge daca te dai cu gaz in cap

| michelia a răspuns (pentru andreeaoprea):

Depinde de gramaj, inseamna ca iti iei din aia micuta.

| andreeaoprea a răspuns (pentru michelia):

Mm posibil sa fie cum zici tu. Eu doar merg si cer ulei de ricin, nu m-a intrebat nimeni niciodata daca vreau sticluta mare sau mica big grin

| AndroidScanner a răspuns:

Cel mai bun sampon VICHI ti-l recomand sa il cumperi. Imi dai funda te rog ca am mare nevoie de eapuppy dog eyespuppy dog eyespuppy dog eyes

| buzeduulci explică (pentru IsabelSweet):

Report. happy

| buzeduulci explică (pentru AndroidScanner):

Si de unde sa cumpar asa ceva?

| BeautifulAngelOana a răspuns (pentru buzeduulci):

Cam 3-4 cm! Acum depinde si de par!

| AndroidScanner a răspuns (pentru buzeduulci):

Comanzi de pe net cauti pe google magazine online.