| Birdy a întrebat:

Ce sa-i cumpar cadou prietenei mele, ceva nu prea scump(limita 20 lei), dar cool, in semn de prietenie?

Răspuns Câştigător
| gHelena a răspuns:

Hey! Este foarte frumos gestul tau. Orice fata se bucura mult cand primeste o pereche de cercei cu un model deosebit si o oja viu colorata. Asadar, spor la cumparaturi!

8 răspunsuri:
| crisS a răspuns:

Poti sa ii cumperi o cana ( cu inscriptia " de la cea mai buna prietena" ) o bratara de argint ( sunt in jur d 20 lei nu stiu exact) sau lantisor din acela cu doua jumatati de inimoara care se despart...Gandeste-te ce i-ar place sau intreab-o chiar!

| B3belusha a răspuns:

Mey ii poti lua : 1. ursultz-papusica ceva dragut si funny de plus, bombonele de ciocolata tongue.
2. un lantisor de argint pe care scrie best friends, in forma d inima, juma d inima ia uh, juma ea happy
3. o bratara din argint
4. un lantisor din argint cu initiala numelui ei
5. sau ceva mai oroginal, un tricou facut la comanda pe care sa imprimi o poza in care esti uh si ea, si eventual sa scrii pe poza bets frinds forever sau chestii d astea (tricoul costa maxim 15 ron)
Succes la cumparaturi happy

| xl0llip0px a răspuns:

Mai putin de 20 lei? eh... e ceva cam imposibil.insa daca vrei ceva de genu "in semn a prieteniei voastre" atunci poti sa cumperi un brelog.se vind din astea cu 20 lei si e impartit in doua (poti si singura sa il imparti daca el nu e impartit) si o parte eu dai ei si una tie "semn de prietenie". sper ca te-am ajutat...

| ioanaabt a răspuns:

Draga mea, ai puteai sa ii cumperi un ursulet de plus, in cazul in care vrei sa fie mai putin costisitor. happy

| Andr3yCzz a răspuns:

Asta depinde de anii ei
poti cumpara un parfun mai iefti, spary, un tricou, o bluza, (orice fel de imbracaminte)
sau unele lucruri care il plac si care o fac fericita
bratari, bijuterii mai ieftine

| MaryNepotu a răspuns:

Pai nu stiu depinde ce gusturi are adica daca e ceva stil emo nu ii cumperi flori laughing intelegi ce vreau sa iti spun.

| ANONYM_1303 a răspuns:

Poti sa-i iei o bratara din argint. Acum argintu e foarte ieftin tongue sau un ursulet de plus :p laughing

| mimi_1423 a răspuns:

Pai ar mergeun tricouuuu cu culoarea ei preferatadar se de stul de greu sa ii potrivesti marimea dar ar mege si ceva amuzantun lucru amuzant)

Întrebări similare