| Fiction a întrebat:

Ce se poarta in toamna-iarna acesta?

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Derivată ca nuanță de maro, însă mult mai subtilă și elegantă,cappuccino este o culoare ce poate fi purtată în această toamnă fără să simți vreo secundă că te „pierzi"în peisaj.
Se poartă fuste până la genunchi,bluze cu un imprimeu discret (pentru a evita monotonia cromatică),pantaloni cu talie înaltă,jachete din piele moale cu detalii tip „aviator" (buzunare aplicate și fermoare)și cizme de „echitație".
Accesoriile sunt partea salvatoare a ecuației. Încearcă culori din aceeași gamă cromatică,dar și complementare și puternic constrastante : verde,albastru,roșu, mov prună, etc.
Baftă!

10 răspunsuri:
| DimLight a răspuns:

Haine

| sergiu27 a răspuns:

Haine ma ce sunteti asa prosti dar nici atat nu stiti...Ce sa porti nu haine?

| Fiction explică (pentru sergiu27):

Esti baiat? Nu ai cum sa intelegi...

| Fiction explică:

Fara baieti...

| Florin_6699 a răspuns:

Ca expert in temperatura de afara si in articole vestimentare am alege naturaletea hainelor taranest datorita crizei financiare iti recomand...bitusa taraneasca... opincile sau cizmele de guma. ar mai fi si pantaloni de canepa sau fusta de canepa.inu este scump laughing bafta! daca nu vrei sa fi taranca du-te in oras si colinda magazinele vezu hainele aduse noi

| Fiction explică (pentru Florin_6699):

Dar de unde stii tu daca sunt de la oras sau de la tara? Si te-ai gandit ca poate am pus intrebarea asta pentru o prietena deoarece nu are momentan net?

| Florin_6699 a răspuns (pentru Fiction):

Da te-ai gandit ca ar fi bine sa nu-ti cumperi haine de pe net? mai ales incaltaminte

| Fiction explică (pentru Florin_6699):

Pai,stii niciodata nu mi-am cumparat imbracaminte de pe net si nici nu o sa-mi cumpar.

| Florin_6699 a răspuns (pentru Fiction):

Ce *** inseamna moda pentru tine? sa te imbreci pe bani multi sau sa arate bine haina care o porti. poti sa te imbraci pe bani multi si naspa ca sa fi la moda-n *** si sa se uite lumea la tine cu scarba...nu depasi pragu societati imbracate cum crezi da nu o arde aiurea...

Întrebări similare