Se pune cercel de argint deoarece argintul e mai eficient ca aurul.
Pe urma dupa 2-3 saptamani iti poti pune cercel de aur.
O seara frumoasa.
Doamne, sper ca n-ai facut cum ti-a zis ala caruia i-ai dat funda. Argintul oxideaza, o sa faci ditamai infectia daca iti pui argint in gaura nevindecata. Cel mai bun material pentru cercei este titanul, urmat de otelul chirurgical si apoi aurul. Numai dupa ce se vindeca poti purta argint.
Atatea raspunsuri. Asa de ametitor In fine. O sa ma mai caut sfaturi
Nu conteaza, important e ca stiu aproape totul legat de domeniul modificarilor corporale
Dar daca o sa imi pun cercel din aur alb, e vreo diferenta fata de cel din aur galben?
Nu, nu e nicio diferenta dar iti recomand cu tarie unul din otel chirurgical pana se vindeca gaura (pana cand nu te mai doare adica), asa o sa fii sigur ca nu te infectezi. Din ce oras esti?
Brasov, astazi mi' am pus un cercel medical mi-a zis ca trebuie sa' l tin cel putin doua saptamani
Ti-ai facut gaura cu pistolul? Cea mai mare prostie. De ce n-ai intrebat aici? Pistolul nu poate fi sterilizat bine si nu face o gaura curata, intra frumos in piele dar in spate franjureaza tesutul, astfel vindecandu-se mai greu si fiind mai predispus la infectii...
Da. nu'i bai. Se intampla ceva rezolva spitalul
Si cu ce era sa'mi fac gaura? cu acul de cusut? Cu cuiul?
Nu, piercing-urile se fac cum am scris aici http://www.tpu.ro/......rgi-gaura/
ejwihss întreabă: