| crazysour a întrebat:

Ce tratamente naturiste sunt pentru hiperhidroza palmara? unele care chiar dau rezultate

Răspuns Câştigător
| luisanamy a răspuns:

Am gasit cateva tratamente si informatii utile. Sper ca iti vor fi de folos.

Hiperhidroza palmara

Dizolvati niste praf de copt in apa fierbinte si inmuiati-va mainile in aceasta solutie pentru cateva minute. Datorita proprietatilor sale alcaline, praful de copt interactioneaza cu transpiratia si mentine palmele uscate.

Hiperhidroza palmara

Puteti aplica pudra de talc la nivelul palmelor, deoarece aceasta actioneaza ca o sugativa. Acest remediu functioneaza doar daca hiperhidroza palmara nu este severa.

Hiperhidroza palmara

Hiperhidroza apare si in momentele de anxietate si stres, deci trebuie sa va pastrati calmul si sa va controlati nivelul de stres.

Hiperhidroza palmara

Faceti o infuzie din apa si 4 – 5 pliculete de ceai verde si turnati-o intr-un bol. Cand infuzia este inca calda, puneti mainile in bol si lasati-le acolo pentru cateva minute. Ceaiul verde ajuta la controlarea transpiratiei si functioneaza ca un antiperspirant.

Hiperhidroza palmara

Ceapa, usturoiul si condimentele stimuleaza transpiratia. Persoanele care sufera de hiperhidroza ar trebui sa reduca consumul acestor alimente.
Pentru a controla hiperhidroza, puteti consuma cantitati mari de suc de rosii.

Hiperhidroza

Baile cu decoct de nuc sunt cele mai cunoscute pentru combaterea hiperhidrozei, putandu-se face atat infuzii locale cat si bai generale. Se folosesc 250 grame de frunze uscate de nuc la jumatate de litru de apa si se fierb in aceasta cantitate de lichid. Se strecoara apoi decoctul si de fac infuzii pentru zonele unde transpiratia este excesiva sau se toarna in cada. De obicei, acest tratament nu trebuie sa depaseasca 25 de minute.

Bai calde cu 10-15 picaturi de ulei de levantica de trei ori pe saptamana.

Bai zilnice cu sare de mare.

Bai cu apa si otet alimentar, intr-o cada cu apa se pun 300ml de otet si se sta 20-30 de minute.

Asta e tot ce am primit deocamdata.

4 răspunsuri:
| luisanamy a răspuns:

Azi ma interesez pentru aceste tratamente, o prietena se ocupa cu din astea. Dupa ce aflu ti le voi da.

| crazysour explică (pentru luisanamy):

Ai gasit niste tratamente? chiar m-ar interesa, te rog, nici nu stiu cat de mult vreau sa scap de conditia asta.m-ai ajuta foarte mult daca mi-ai spune

| crazysour explică (pentru luisanamy):

Multumesc mult, o sa incerc aceste tratamente

| luisanamy a răspuns (pentru crazysour):

Sa de-a rezultate, e tot ce conteaza.

Întrebări similare