| ZeulMuschilor a întrebat:

Ce trebuie sa cumpar pentru a-mi vopsi parul in alb? Culoarea mea naturala e negru

13 răspunsuri:
| Standt a răspuns:

Nu vei reusi acasa. Incearca la salon dar alb-alb nu iese.

| trophin a răspuns:

Oxidant.dar iese blond
vrei sa pari interesant ca se poarta "carunt"? happy

| trophin a răspuns:

Mai bine ceri un gri spre alb sau un alb spre gri ..pari mai macho laughing

| trophin a răspuns:

Se poarta sur... e woke

Bula
| Bula a răspuns:

Intai, trebuie sa-ti decolorezi parul, in mai multe randuri (la intervale de cateva zile), pana se face aproape alb (carunt), uniform.
Cand parul s-a facut suficient de deschis la culoare, doar atunci se poate vopsi in alb.
Problema mai mare va fi mentinerea culorii, mai ales ca parul natural are culoare neagra si creste (in medie) cate 1mm in 3 zile (adica cca. 1cm in fiecare luna).

| ZeulMuschilor explică (pentru trophin):

Imi plac anime-urile si vreau sa arat ca ei

| trophin a răspuns (pentru ZeulMuschilor):

Dragon z ball

| fataaia001 a răspuns:

Ai nevoie de un decolorant bun si un oxidant(produsele de la olaplex sunt foarte bune). Tu avand parul negru trebuie sa faci mai multe decolorari pentru a avea parul alb. Iti recomand sa faci o decolorare o data la 2 sapatamani pentru ca parul tau sa nu se distruga complet. Ai de asemenea nevoie de produse hidratante pentru ca parul decolorat devine aspru si foarte uscat, exista sampoane speciale si balsame pentru parul decolorat/blond-alb. Dupa ce te ai decolorat foloseste un nuantator mov pentru a scapa de tonul galben pui din parul tau. Dupa poti folosi o vopsea permanenta blond platinat (alb). Dar te costă mult mai mult sa faci tu asta singur asa ca mai bine mergi la un salon!

| gdsjdpUAS a răspuns:

Te rog sa nu încerci acasă. Eu am trecut de la negru la alb la salon profesional și am ajuns sa îmi tai parul scuuurt de tot din cauza distrugerii. Încearcă la salon, dar și acolo doar in timp de câteva luni o sa ajugji la rezultat.

| dullcat a răspuns:

Iesi mai ieftin cu o peruca si macar ramai cu par.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Tratează-l cu făină, odată la 10 minute!

| Violleta2022 a răspuns:

Acasa nu-i recomandat sa faci asta, fiindca necesita cel putin 2 decolorari serioase, deoarece din par negru nu va iesi niciodata alb, la prima decolorare.

| gabicoo a răspuns:

Kober.