Less stress,
more sleep,
more vitamins,
more water.
Lasa corpul sa-si duca la capat ciclul lui complet de somn, fara sa fie trezit mai repede de alarma.
Simplu, sunt atatea metode insa cea mai eficienta mi se pare cea cu ceai verde
Pune pe o discheta niste ceai verde caldut sau daca rezisti mai fierbinte e ok, insa nici sa te oparesti la ochi
Si lasa-l asa cat rezisti (minim 10 min max 45)
fa asta cat de des poti
Eu am pus dimineata, dupa ce mi-am curatat tenul si stateam pe tel si la fel si seara
Sau poti folosi o crema special pentru asta dar nu stiu cat de eficiente sunt si unele dintre ele costa
Mai poti folosi si aloe vera sau castravete
- Odihnă - pielea se regenerează și este reglat nivelul de oxigen și nutrienți
- Hidratează-te - hidratează pielea și reduce riscul de apariție al cearcănelor
- Protejează pielea din jurul ochilor
- Masaj la nivelul ochilor - masajele faciale stimulează circulația sângelui și tonifiază mușchii de la nivelul ochilor
- Castraveți - contine antioxidanți, vitamina K și C, care sunt absorbite prin piele și reduc inflamația de la nivelul ochilor
- Ulei de ricin - are proprietăți antiiflamatorii și antioxidante și contribuie la menținerea aspectului neted al pielii din zona ochilor
- Ulei de cocos - complexul de vitamine și minerale repară zonele afectate de cearcăne
- Ulei de migdale - conține acizi grași care hidratează pielea, agenți de albire și vitamina E care reîntinerește pielea, oferindu-i un aspect ferm si suplu, ajută la o mai bună circulație sangvină
- Zaț de cafea - are proprietăți antiinflamatorii care ajută la menținerea elasticității pielii, iar cafeina protejează împotriva razelor UV și ajută la circulația sângelui din zona ochilor
- Apă de trandafiri - reîntinerește pielea și estompează cearcănele, datorită efectului calmant care reduce aspectul de ochi obosiți
- Pliculețe de ceai negru sau verde - au un conținut bogat de antioxidanți care ajută la contractarea vaselor de sânge
- Suc de cartofi cruzi - cartofii cruzi conțin un agent de albire care ajută la depigmentarea pielii și îi oferă un aspect luminos
- Suc de roșii - proprietăți de albire