| camiitsu a întrebat:

Cei care ati facut genoflexiuni pentru ingrosarea piciorului fete ma refer, a dat rezultate? in cat timp? cate faceati pe zi?:*

11 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
O sa dea rezultate dar trebuie sa afci sute pe zi, adica dimineata faci 100, peste 1 ora mai faci 100, seara mai faci alte 100 etc.
Dar daca vrei sa iti ingrosi picioarele incerca ciclismul.

| TurcoaicaTa a răspuns:

Eu am facut genoflexiuni pentru ingrosarea piciorului si da a dat rezultate acum depinde cat de multe faci eu faceam pana nu mai puteam laughing Si acum sincer sa spun am piciorul mai gros nu cum il aveam inainte subtiree.

| DeeaAndreea92 a răspuns:

La mine a dat rezultate, pe langa 3 serii de 20 genoflexiuni mai faceam si un program pentru picioare.
Iti las un link, le faci acasa fara sala, fara obsedati, doar tu cu muzica ta :)).

http://www.youtube.com/watch?v=tbhSsFrBIjc

Rezultatele se vad in 2 saptamani daca te ti de program iar in 2 maxim 3 luni vei avea picioare de invidiat.

| camiitsu explică (pentru DeeaAndreea92):

Pai dar eu le vreau doar mai groase, nu asa muschiuloaseesad

Eu nu le vrea asa muschiuloase, sa se cada muschii dar nu multtsad

| DeeaAndreea92 a răspuns (pentru camiitsu):

Pai nu o sa se vada mult, ca sa ai picioarele ca o culturista trebuie sa faci ani de zile. Tu in 3 luni o sa le ai perfecte!

Da.mi te rog facebook.ul tau sa vb acolo mai mult te rog mult!:* lasa.l in mesaj!:*

| AnonimKidda a răspuns:

Heii! Pentru mine a dat rezultate vizibile dupa o saptamana : Faci in fiecare zi cate 100, iar intr-o zi pe saptamana (la alegere, cand ai timp) bicicleta (preferabil 1 ora-2 de mers incontinuu) Funda?:*

| Madalin_Chilianu_1986 a răspuns:

Nu stiu cat de des manaci in comparatie cu numarul de genoflexiuni, dar iti raspund cu o intrebare...cu role te dai?

| camiitsu explică (pentru Madalin_Chilianu_1986):

Nuuuu. pai trebuie sa mananc mult?

| TurcoaicaTa a răspuns (pentru camiitsu):

A da si incearca sa mananci mai mult decat mananci normal