Nu stiu cat de des manaci in comparatie cu numarul de genoflexiuni, dar iti raspund cu o intrebare...cu role te dai?
Eu am facut genoflexiuni pentru ingrosarea piciorului si da a dat rezultate acum depinde cat de multe faci eu faceam pana nu mai puteam Si acum sincer sa spun am piciorul mai gros nu cum il aveam inainte subtiree.
Buna!
O sa dea rezultate dar trebuie sa afci sute pe zi, adica dimineata faci 100, peste 1 ora mai faci 100, seara mai faci alte 100 etc.
Dar daca vrei sa iti ingrosi picioarele incerca ciclismul.
Heii! Pentru mine a dat rezultate vizibile dupa o saptamana : Faci in fiecare zi cate 100, iar intr-o zi pe saptamana (la alegere, cand ai timp) bicicleta (preferabil 1 ora-2 de mers incontinuu) Funda?:*
A da si incearca sa mananci mai mult decat mananci normal
La mine a dat rezultate, pe langa 3 serii de 20 genoflexiuni mai faceam si un program pentru picioare.
Iti las un link, le faci acasa fara sala, fara obsedati, doar tu cu muzica ta :)).
http://www.youtube.com/watch?v=tbhSsFrBIjc
Rezultatele se vad in 2 saptamani daca te ti de program iar in 2 maxim 3 luni vei avea picioare de invidiat.
Pai dar eu le vreau doar mai groase, nu asa muschiuloasee
Eu nu le vrea asa muschiuloase, sa se cada muschii dar nu multt
Pai nu o sa se vada mult, ca sa ai picioarele ca o culturista trebuie sa faci ani de zile. Tu in 3 luni o sa le ai perfecte!
Da.mi te rog facebook.ul tau sa vb acolo mai mult te rog mult!:* lasa.l in mesaj!:*
anonim_4396 întreabă: